| Vesti | Hardver | Thermaltake predstavio Toughpower DPS G seriju napajanja
Hardver

Thermaltake predstavio Toughpower DPS G seriju napajanja

Thermaltake Toughpower DPS G

Thermaltake je ovih dana najavio novu cenovno pristupačniju seriju napajanja Toughpower DPS G sa DPSApp smart software-om.

Kao što su ranije predstavili Toughpower DPS napajanja snage od 750W i 850W, sada su predstavili nova napajanja u rasponu snage od 450W do 1050W, koja imaju 80 PLUS Gold sertifikat. Novu seriju trenutno čine ukupno šest modela od 450W, 550W, 650W, 750W, 850W, 1050W.

DPS G serija sa DPSApp Software-om, pored toga što obezbeđuje stabilne napone, pruža korisnicima i mogućnost da prate i lako izračunaju troškove potrošnje električne energije u realnom vremenu, efikasnost napajanja, kao i mogućnost razmene informacija o potrošnji sa ostalim korisnicima putem Tt Cloud servisa.

 

Thermaltake Toughpower DPS G 1 T Thermaltake Toughpower DPS G 2 T

 

Brzina ventilatora može da se podešava zahvaljujući DPSApp software-u, dok podaci o potrošnji mogu da se organizuju i sačuvaju za dalju analizu. Svako snimanje ovih podataka sadrži informacije o upotrebi i do 6 sati unazad.

 

Thermaltake Toughpower DPS G 3 T Thermaltake Toughpower DPS G 4 T

 

Toughpower DPS G serija napajanja je 100% modularna, tako da možete koristiti samo one kablove koji su vam potrebni, što obezbeđuje bolji protok vazduha u kućištu, kao i lakše kabliranje.

Kvalitetni japanski kondezatori, koji su jedna od važnih karakteristika ovih napajanja, pružaju dodatnu sigurnost kada su u pitanju izdržljivost, stabilnost i pouzdanost.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar