| Vesti | Hardver | Thermaltake AIO hladnjaci kompatibilni sa LGA 1700 socket-om
Hardver Thermaltake

Thermaltake AIO hladnjaci kompatibilni sa LGA 1700 socket-om

Kompanija Thermaltake je u svom saopštenju izjavila da su njihovi proizvodi kompatibilni sa najnovijom Intelovom 12. generacijom Alder Lake desktop procesora i dostupnost LGA 1700 kompleta za montiranje za svoje trenutne desktop CPU hladnjake.

Svi Thermaltake TOUGHAIR i TOUGHLIQUID hladnjaci dolaze u paketu sa LGA 1700 socketom i u potpunosti podržavaju nadogradnju korisnika na novu platformu. Thermaltake takođe nudi besplatne komplete za nadogradnju za postojeće kupce CPU hladnjaka na kvalifikovanim proizvodima.

Kupci će morati da kontaktiraju Thermaltake da dobiju svoj besplatni LGA 1700 komplet za nadogradnju. Intel Alder Lake desktop procesori koriste novi socket – LGA 1700, koji poseduje više pinova i istaknutiji je po veličini od prethodnih izdanja, zahtevaće novi nosač za montiranje da bi bio kompatibilan sa postojećim Thermaltake hladnjacima.

„U potrazi za stvaranjem savršenog korisničkog iskustva, Thermaltake TOUGHLIQUID i TOUGHAIR su spremni za LGA 1700, a LGA 1700 nosač je uključen u paket“, navodi se u saopštenju kompanije. U međuvremenu, korisnici koji su već kupili TOUGHLIQUID i FLOE RC tečni hladnjak mogu kontaktirati Thermaltake kako bi dobili LGA 1700 besplatni komplet za nadogradnju.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…