| Vesti | Hardver | HyperX prodao preko milion USB mikrofona
Hardver Kingston

HyperX prodao preko milion USB mikrofona

HyperX je objavio da je premašio prekretnicu od milion isporuka svoje linije USB mikrofona. Prvobitno predstavljen na tržištu 2019. godine, HyperX QuadCast USB mikrofon postao je popularan izbor za igrače, strimere i influensere.

Kako je potražnja za mikrofonima rasla, HyperX je proširio svoj portfolio sa prilagodljivim QuadCast S i pristupačnim SoloCastom kako bi ispunio potrebu za igrače, kreatore sadržaja, studente i WFH profesionalce. HyperX mikrofoni poseduju jedinstven i jednostavan senzor na dodir gde možete isključiti zvuk, a tu je i LED indikator statusa, koji korisnicima nudi vizuelni znak kada je mikrofon aktivan.

Ovi svestrani mikrofoni takođe odgovaraju podešavanjima sa navojem od 3/8 inča i 5/8 inča radi kompatibilnosti sa većinom stalaka za mikrofon i nosača. Svi HyperX mikrofoni su kompatibilni sa PC, PS4 i Mac računarima i rade na glavnim platformama za striming kao što su Streamlabs OBS, OBS Studio i XSplit i sertifikovani su od strane Discord i TeamSpeak.

HyperX QuadCast i Quadcast S mikrofoni nude četiri polarna obrasca – stereo, omnidirekcioni, kardioidni i dvosmerni – za podršku raznim podešavanjima pri emitovanju i aplikacijama. Mikrofoni su opremljeni ugrađenim držačem protiv vibracija i pop filterom, pogodno smeštenim točkićima za kontrolu pojačanja i 3.5mm izlazom za slušalice za praćenje mikrofona uživo.

Za dodatni sloj personalizacije, QuadCast S ima dinamičke RGB svetlosne efekte koji se mogu prilagoditi pomoću HyperX NGENUITY softvera. HyperX SoloCast USB mikrofon koristi kondenzatorski dizajn sa rotirajućim postoljem i podesivim nagibom kako bi se uklopio u male, uske prostore.

Ovaj Plug N Play mikrofon koristi kardioidni polarni obrazac koji daje prioritet izvorima zvuka direktno ispred mikrofona kako bi isporučio kvalitetan zvuk za video urednike, strimere, igrače i još mnogo toga.

 

Izvor: HyperX

 

Komentarišite na forumu…