| Vesti | Hardver | TEAMGROUP lansira T-FORCE CARDEA A440 PRO SSD
Hardver Team Group

TEAMGROUP lansira T-FORCE CARDEA A440 PRO SSD

Kompanija TEAMGROUP je lansirala T-FORCE CARDEA A440 PRO M.2 PCIe SSD, koji može korisnicima da ponudi odlične brzine čitanja/pisanja koje dostižu do 7.400/7.000 MB/s. CARDEA A440 PRO je opremljen nadograđenim patentiranim hladnjakom sa optimalnom strukturom za odvođenje toplote, uz korišćenje prednosti protoka vazduha i ventilacije.

Aluminijumska rebra su raspoređena tako da povećavaju površine za hlađenje, čime se drastično poboljšava efikasnost rasipanja toplote. Iz kompanije navode da napredna kombinacija ventilacije i povećanog površinskog hlađenja omogućava da A440 PRO bude 48% hladniji od ostalih SSD-ova bez dodatnog hlađenja.

Odlaže pojavu pada brzine uzrokovanog visokom temperaturom koja se generiše tokom operacija velike brzine, razbijajući barijere performansi SSD-a. T-FORCE CARDEA A440 PRO SSD takođe nudi opciju patentiranog ultra tankog grafenskog hladnjaka, koji koristi grafen kao medijum za hlađenje da bi se iskoristila visoka toplotna provodljivost materijala.

Ultra-tanak dizajn poboljšava efikasnost hlađenja za 9% i potpuno je kompatibilan sa različitim matičnim pločama. Dva modula za rasipanje toplote se pakuju pojedinačno, a svaki je dostupan u kapacitetima od 1 TB, 2 TB i 4 TB. A440 PRO podržava najnovije NVMe 1.4 standarde, kompatibilan je sa PCIe 3.0 i PCIe 4.0 standardima i koristi najnoviju RRL (Read Recovery Level) tehnologiju za poboljšanje životnog veka SSD-a.

Njegov optimizovani mehanizam za segmentaciju NVM setova i PLM (Predictable Latency Mode) efikasno smanjuju kašnjenje i habanje čitanja/pisanja kako bi poboljšali QoS (kvalitet usluge) sistema, obezbeđujući vrhunske performanse A440 PRO SSD-a.

 

Izvor: TEAMGROUP

 

Komentarišite na forumu…