| Vesti | Hardver | Synk X – „imerzivna“ gejming stolica iz Cooler Master-a
Hardver Cooler Master

Synk X – „imerzivna“ gejming stolica iz Cooler Master-a

Kako bi ugođaj tokom gejminga bio potpun, čelnici kompanije Cooler Master tvrde da nova „haptička gejmerska stolica“ Synk X to može da i dokaže. Ova stolica, naime, pretvara zvučne talase u vibracije i nudi taktilno iskustvo u realnom vremenu.

Razvojni tim je nastojao da sa Synk X stolicom ugodi različitim grupama entuzijasta i igrača, uz podršku za razne vrste sadržaja i hardverskih platformi poput TV-a, PC-a, gejming konzole i mobilnih uređaja kako bi se sama stolica prilagodila različitim hobijima ili stilovima. Korisnici imaju privilegiju odabira Bluetooth uređaja koji preferiraju bez ikakvih ograničenja zbog kompatibilnosti.

Pored toga dugotrajna integrisana baterija, u kombinaciji sa vrlo stabilnom okretnom bazom, oslobađa korisnike od problema održavanja stolice povezanom tokom rada, pružajući sate i sate neprekidne zabave. Kako bi se zadovoljile potrebe svih korisnika, Synk X takođe nudi obimnu personalizaciju.

Uz to, poseduje i ergonomski dizajn, koji sadrži naslon za leđa koji podržava držanje tela od 135°, podesive naslone za ruke i za stopala, nudi više podešavanja za visinu sedenja, poziciju sedenja i ugao nagiba na osnovu korisničkih izbora. Napredni kontrolni interfejs je integrisan za izbor audio izvora, nivoa vibracije i jačine slušalica, što čini upravljanje lako i intuitivno bez komplikovanih podešavanja ili softverskih zahteva.

Synk X stolica će biti dostupna po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1279 evra.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…