| Vesti | Hardver | FSP predstavlja HYDRO Ti PRO seriju napajanja
Hardver FSP

FSP predstavlja HYDRO Ti PRO seriju napajanja

Iz kompanije FSP stiže nova serija napajanja HYDRO Ti PRO, za koju razvojni tim tvrdi da je dizajnirana za što efikasnije isporučivanje snage, kao i nisku buku ukoliko posedujete PC build-ove sa akcentom na visoke performanse.

Nova serija HYDRO Ti PRO nudi dva potpuno modularna napajanja snage od 850W i 1000W, sa 12VHPWR konektorom koji se pridržava ATX 3.0 standarda i podrškom za PCIe 5.0, što omogućava grafičkim kartama vrhunskog ranga da rade na najvišem nivou. Celokupan layout napajanja je modularan konstruisan kako biste mogli da ga što lakše instalirate, a takođe se i razmišljalo o prostoru za kablove unutar samog kućišta.

Osim toga, napajanja imaju tihi i izdržljivi sistem hlađenja, uz FDB (Fluid Dynamic Bearing) ventilatore sa niskom bukom i dugim životnim vekom. Ovaj ventilator će se postarati da napajanje radi tiho i efikasno dok pruža optimalno hlađenje svih komponenti.

HYDRO Ti PRO serija koristi LLC topologiju i japanske kondenzatore od 450V i 105°C, što pruža najbolje moguće performanse pod opterećenjem, osiguravajući stabilno i pouzdano isporučivanje snage za sve komponente.

Iako je dugačko 150mm, HYDRO Ti PRO napajanje nudi varijantu od 1000W sa neverovatnom gustinom snage i sertifikatom 80 Plus Titanium. Napajanje snage 1000W HYDRO Ti PRO dolazi i sa kibernetičkim bedžom A++ sertifikata.

 

Izvor: FSP

 

Komentarišite na forumu…