| Vesti | Hardver | Republic of Gamers i ACRONYM spajaju tehnologiju i modu
Hardver ASUS

Republic of Gamers i ACRONYM spajaju tehnologiju i modu

Republic of Gamers, ASUS gejming brend, je predstavio drugi projekat u saradnji sa ACRONYM, brendom posvećenim spajanju tehnike i odevanja. ROG Flow Z13-ACRNM RMT02, koji „kombinuje svet mode, umetnosti, tehnologije, Web3 i igara“, je predstavljen kao moćan tablet.

Ovaj uređaj će biti dostupan za kupovinu širom sveta od 3. aprila 2023. godine. ROG Flow Z13-ACRNM RMT02, opremljen profesionalnim specifikacijama, uključujući Intel Core i9-13900H procesor i NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU, poseduje kućište koje je dizajnirano kako bi olakšalo prenosivost pri svakodnevnom korišćenju.

Aluminijumska konstrukcija je lepo i precizno obrađena kako bi pružila čvrstinu, a integrisani sistem nošenja koristi veoma svestranu traku koja omogućava uređaju da postane svoj transportni sistem, a može se koristiti u više modova. Mislilo se i na bezbednost, a uređaj je opremljen gumiranim držačima, dok su uglovi ojačani kako bi se zaštitio od slučajnih udaraca i padova.

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 je deo Flow serije za 2023. godinu, koju je ROG kreirao sa ciljem da pruži ultimativno gejming iskustvo uz ultra-tanke uređaje koji se mogu prilagoditi svakoj situaciji. Donosi kombinaciju integrisanog sistema nošenja i stabilizovanih držača koji omogućavaju udobno korišćenje u pokretu.

Uređaj takođe poseduje integrisana postolja koja lako pretvaraju RMT02 u tradicionalni laptop koji je idealan za igranje, kreiranje ili pregledavanje sadržaja. Postolje se može koristiti i kada je uređaj u portretnoj orijentaciji, čime postaje jedini Z13 uređaj koji može da se koristi hands-free iz obe perspektive.

ROG Flow Z13-ACRNM RMT02 poseduje Intel Core i9-13900H procesor i NVIDIA GeForce RTX 4070 Laptop GPU. ROG je dodao i MUX prekidač i NVIDIA Advanced Optimus u uređaj, kao i ukupni termalni kapacitet od 80W. ROG Intelligent Cooling sistem nudi i parnu komoru koja pokriva 50% matične ploče. Sistem tečnog metala i ventili sa lučnim protokom obezbeđuju hlađenje pri 0db ambijentalne temperature.

Uređaj podržava XG Mobile i ima ROG Nebula displej sa odnosom stranica 16:10. Ostale karakteristike displeja uključuju osvežavanje od 165Hz, osvetljenje od 500 niti i 100% DCI-P3 touchscreen panel sa Corning Gorilla Glass DXC zaštitom. Uređaj je opremljen Type-A, Type-C i MicroSD opcijama povezivanja. Takođe dolazi sa Thunderbolt 4 i Wi-Fi 6E.

Ima potpuno CNC obrađen metalni okvir i podržava brzo punjenje od 130W preko Type-C porta. Krenuvši od baze ROG Flow Z13 i inkorporirajući funkcionalne elemente i dizajnersku filozofiju njihovog dizajna odeće, ACRONYM je stavio akcenat na kompaktnu prenosivost Flow Z13-ACRNM RMT02.

Uređaj se lako može koristiti kao kvalitetan tablet, prenosni gejming desktop uređaj i prenosiva kreativna radna stanica. ACRONYM-ova dizajnerska filozofija zagovara ‘otvorenu agenciju’, pružajući korisniku višestruke načine za interfejs i upotrebu proizvoda – pristup koji je očigledan duž celog RMT02 uređaja.

Dizajnerski elementi su vođeni time kako se uređaj oseća u rukama korisnika i kako podstiču upotrebu u novim scenarijima. Flow Z13-ACRNM RMT02 dolazi sa prilagođenom ACRONYM torbicom dizajniranom za smeštaj napajanja, kabla za napajanje i olovke.

 

Izvor: Republic of Gamers

 

Komentarišite na forumu…