| Vesti | Hardver | SteelSeries proširuje ponudu QcK proizvoda
Hardver

SteelSeries proširuje ponudu QcK proizvoda

QcK

Iz kompanije SteelSeries navode da će proširiti svoju liniju QcK mousepad-ova, a ovo uključuje novi QcK Edge, QcK Prism Cloth, QcK Hard, kao i update za SteelSeries Legacy mousepad-ove.

Osim što je kompanija SteelSeries odlučila da proširi svoju ponudu sa novim proizvodima, povod je i proslava povodom prodaje preko 10 miliona mousepadova.

Najpre imamo QcK Prism, podlogu sa platnenom površinom i dinamičnim dvostrukim RGB osvetljenjem, koje pokreće SteelSeries Engine za personalizovano RGB osvetljenje, i dolazi u extra large desktop veličini.

Sa SteelSeries Engine-om i putem aplikacije PrismSync, korisnici mogu lako prilagoditi multi-color svetlosne efekte za sve SteelSeries Prism-enabled proizvode koje posedujete.

Bilo da su jednostavni svetlosni efekti, ili da pak želite da eksperimentišete, PrismSync daje igračima moć da savršeno personalizuju svoj setup.

 

QcK 01

 

RGB osvetljenje se takođe može integrisati sa Discord-om radi prikaza custom svetlosnih efekata za chat notifikacije, poput novih poruka, mute-ovanja statusa i još mnogo toga.

QcK Prism Cloth se može nabaviti po cenama od 40 dolara (ukoliko se odlučite za Medium verziju – 320mm x 270mm x 4mm), kao i 60 dolara (XL varijanta – 900mm x 300x 4mm).

QcK Edge koristi istu tkaninu kao i QcK mousepadovi, ali sada koristi ojačanu ivicu kako bi se osiguralo da se nikada neće oljuštiti. QcK Edge je bio testiran od strane brojnih proizvođača senzora za miševe, dok visoki thread count i mekana površina optimizuju preciznost tracking-a miša za optičke, kao i laserske senzore.

 

QcK 02

 

Donji deo podloge čini non-slip gumena baza koja je dizajnirana da spreči pokretanje, kako bi vam olakšala duge igračke sesije. QcK Edge dolazi u tri veličine –  Medium (320mm x 270mm x 2mm), Large (450mm x 400mm x 2mm), kao i XL (900mm x 300mm x 2mm), i može se nabaviti po ceni od 12, 15, kao i 24 dolara.

QcK Hard nudi površinu od tvrdog polietilena koja je optimizovana za nizak i visok DPI tracking, dok konstrukcija iz više slojeva i jezgro od polimera povećavaju istrajnost, uz konzistentnu površinsku teksturu.

 

QcK 03

 

QcK Hard je dimenzija 320mm x 270mm x 3mm, i može se nabaviti po ceni od 30 dolara. Pored novih QcK Edge, Prism Cloth, kao i Hard mousepadova, SteelSeries je takođe osvežio svoju originalnu liniju mousepadova.

QcK Mini, QcK, kao i QcK+ će sada nositi nazive, QcK – Small, QcK – Medium i QcK – Large, dok će QcK MASS, QcK HEAVY, kao i QcK XXL nositi naziv QcK Heavy – Medium, QcK Heavy – Large i QcK Heavy – XXL.. Takođe će biti zastupljen i manji update što se tiče dizajna uz novi SteelSeries logotip.

 

QcK 04

 

Izvor: SteelSeries

 

Komentarišite na forumu…