| Vesti | Hardver | ADATA otvorila XPG Overclocking laboratoriju
Hardver

ADATA otvorila XPG Overclocking laboratoriju

XPG

Kompanija ADATA je najavila da je u svom sedištu u New Taipei-u, Taiwanu otvorila novi objekat posvećen obaranju granica kada se tiču memorijske performanse, XPG Overclocking Lab (XOCL).

Za XOCL se navodi da je prvi objekat ovakve vrste među svetskim proizvođačima DRAM-a, kao i da su ovo dodatni napori ADATA-e kako bi se postigle rekordne brzine memorija i fokusiralo na eksperimentisanje sa novim tehnikama.

„Uz rastuću potražnju za memorijskim modulima koji mogu raditi na sve većim frekvencijama, ADATA veruje da budućnost overclockinga leži izvan uspostavljenih tehnika vazdušnog i tečnog hlađenja“, rečeno je u saopštenju kompanije ADATA Technology.

„Misija XPG Overclocking Lab-a je da istražuje nove, potencijalno efikasnije metode koje mogu prekinuti threshold brzine memorija i ugraditi ih u XPG proizvode, u korist korisnika.“

XOCL će aktivno tražiti partnerstva u industriji, uključujući i proizvođače hardvera i overclockere, kako bi postigla svoju misiju.

Tokom leta, ADATA je overclockovala XPG SPECTRIX D80 RGB DDR4 memorijski modul na 5531MHz sa tečnim azotom, a ovo je postignuto zajedničkim naporima u saradnji sa MSI-om.

 

Izvor: ADATA

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi