| Vesti | Hardver | Cooler Master predstavlja MasterCase SL600M
Hardver

Cooler Master predstavlja MasterCase SL600M

CL

Cooler Master je najavio dostupnost MasterCase SL600M, prvog u novoj liniji SL kućišta, koji je dizajniran da izbriše granicu između rada i igre.

MasterCase SL600M čini peskirani anodizirani aluminijum, i dizajniran je tako da bude glavni deo kućne kancelarije ili radnog mesta, sa mogućnostima implementacije high-end gejming setupa.

„Spajanje profesionalne estetike i gejming funkcionalnosti je zahtevalo više nego promenu eksterijera, zahtevalo je promenjenu perspektivu na sistemski layout i hlađenje“, navodi Matteo Stracciari, generalni direktor za kućišta u Cooler Master-u.

„Umesto da koristi brute-force metode hlađenja, kućište koristi prednosti prirodnog rasta toplote.“

MasterCase SL600M je opremljen sa dva ventilatora od 200mm na bazi i sa PSU orijentisanim na gornjoj strani kućišta, a pruža i direktni put protoka vazduha do unutrašnjih komponenti i sprovodi topli vazduh kroz gornju mrežu kućišta.

 

CL 01

 

Za povećano proterivanje vazduha, gornja ploča SL600M može se podići i spustiti na mesh, ili pak potpuno ukloniti. Sa SL600M, PCI mounting window može se rotirati za 90 stepeni kako bi se omogućilo vertikalno montiranje dve grafičke karte, i direktni protok vazduha do GPU-a. Sa smanjenim temperaturama, GPU ventilatori takođe pomažu u smanjenju sistemske buke.

Prednji I/O na SL600M nudi širok dijapazon načina za povezivanje kako bi se podržale potrebe kreativnih profesionalaca i igrača. Ono što je zastupljeno jeste jedan USB 3.1 (Gen 2) port tipa-C, dva USB 3.0 porta, dva USB 2.0 porta, klizač brzine PWM ventilatora, priključak za mikrofon i priključak za slušalice od 3,5 mm.

Proximity senzor pozicioniran iza prednjeg panela pokreće privremeno osvetljenje USB portova radi jednostavnog plug-and-play pristupa. MasterCase SL600M je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 199.99 dolara.

 

CL 02

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu…