| Vesti | Hardver | Silicon Power predstavlja potpuno nove prenosive izvore energije
Hardver

Silicon Power predstavlja potpuno nove prenosive izvore energije

SP PowerBank

Dopunite svoje gedžete u hodu

 

SP/Silicon Power je nedavno predstavio nešto krajnje zanimljivo kada su u pitanju izvori električne energije koji nam uvek fale u specifičnim trenucima. Da li Vam nekada raste anksioznost kada vidite da vaš mobilni telefon ili neki sličan gedžet stiže do kraja svoje baterije.

Silicon Power, jedan od vodećih proizvođača rešenja za memorijske uređaje različite namene, predstavio je svoju novu liniju proizvoda, seriju Power Bank kako bi korisnicima obezbedio bezbrižnu svakodnevnost u moru informacionih tehnologija.

Za razliku od sličnih rešenja drugih proizvođača koja deluju robusno i nisu previše praktična, SP Power Bank karakteriše specifičan oblik modela, koji su lagano zaobljeni i nalik su malenim valjcima, ili bolje reći nešto kao AAA baterije.

 

 

Postoje dva modela Power Bank serije – Power P20 je napravljen za lagan prenos i mobilnost, dok je P50 model dizajniran za veći kapacitet baterije. Sa kapacitetom od 2200mAh u pakovanju veličine cigarete, model P20 je idealan za poslovni svet koji često putuje i ima potrebu za dopunom baterija svojih gedžeta. Serija P50, sa druge strane, nudi dosta veći kapacitet od 5200mAh, opremljen je sa dva USB porta, nudeći na taj način dopunjavanje dva različita uređaja istovremeno.

SP Power bank serija poseduje i LED indikatore koji vam omogućavaju da sa lakoćom ispratite status punjenja Vaših uređaja. Oba modela koriste Li-ion dopunjive baterije najvišeg kvaliteta koje su napravljene u skladu sa najvišim ROHS standardima, kao i ostalim svetskim standardima. Kao znak kvaliteta, SP se može pohvaliti sa preko 500 miliona prodatih uređaja iz mnogih sfera informacionih i industrijskih tehnologija.

Svi SP Power Bank dolaze sa jednogodišnjom garancijom.

 

SP P20

 

SP PowerBank P20 01

 

SP PowerBank P20 02

 

SP P50

 

SP PowerBank P50 01

 

SP PowerBank P50 02

 

Izvor: SP

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar