| Vesti | Hardver | Samsung pripremio sjajnu ponudu za kupce bele tehnike
Hardver Samsung

Samsung pripremio sjajnu ponudu za kupce bele tehnike

U slučaju da želite da ulepšate svoje domaćinstvo sa novim uređajima bele tehnike, iz kompanije Samsung dolaze dva konkretna rešenja kako da osetno uštedite novac.

„Svesni smo da postoje mnogi načini da se uštedi električna energija, ali objektivno gledano, okupirani svakodnevicom malo ko od nas poklanja tome pažnju onoliko koliko bi želeo.“ – navodi se u saopštenju.

„Možda vam južnokorejski gigant neće davati kućne savete, ali će uraditi ono što najbolje ume. Inovativnim pristupom u tehnologiji, implementiranoj na njihovim proizvodima bele tehnike koji ispunjavaju najviše standarde energetske efikasnosti, utiču na smanjenje potrošnje električne energije, samim tim i na mesečni račun.“

U ovom slučaju to se odnosi na Samsung veš mašine za pranje i sušenje veša sa A+++, kao i frižidere sa jedinstvenom „No frost“ tehnologijom, koja podrazumeva kraj gomilanju leda i inja, kao i njegovog odmrzavanja.

Kada je reč o velikoj akciji koja traje do 30. juna, Samsung je na određene modele A+++ veš mašina i frižidera omogućio uštedu u iznosu od 11.000 do čak 80.000 dinara.

Ono što razlikuje Samsung veš mašine u odnosu na ostale jeste „QuikDrive“ tehnologija, koja pored toga što skraćuje vreme pranja do 50%, smanjuje i potrošnju energije do 20%, naravno, bez ugrožavanja efikasnosti pranja.

Primena najsavremenijih dostignuća podrazumeva i „Q-Drum“, odnosno glavni bubanj sa pozadinskom pločom koji se okreću nezavisno jedno od drugog, zbog čega se odeća u mašini okreće dinamičnije, a „posledica“ toga je brzo, efikasno i nežno pranje.

Pri niskim temperaturama Samsung „EcoBubble“ tehnologija pretvara deterdžent u mehuriće koji sa lakoćom prodiru u tkaninu i uklanjaju prljavštinu, dok vam „AddWash“ inovacija omogućava da dodate zaboravljenu odeću nakon pokretanja ciklusa pranja.

Zahvaljujući „No frost“ tehnologiji u Samsung frižiderima, savršen protok vazduha omogućava da svaki ugao frižidera ima konstantnu temperaturu.

Nema sumnje da će se savršeno uklopiti u modernu kuhinju, jer ova kompanija posebnu pažnju posvećuje njegovom dizajnu, dok idealna organizacija prostora omogućava više prostora i lakšu dostupnost hrani.

Listu modela na koji su uključeni u akciju kompanije Samsung možete naći na ovom linku, a da biste ostvarili pet godina garancije, uređaj mora biti registrovan na ovom sajtu, najkasnije 60 dana od datuma kupovine.

 

 

Izvor: Samsung

 

Komentarišite na forumu…