| Vesti | Hardver | Canon: „Revolucionarne inovacije u grafici velikog formata na sajmu FESPA 2019“
Hardver Canon

Canon: „Revolucionarne inovacije u grafici velikog formata na sajmu FESPA 2019“

Ove nedelje na sajmu FESPA 2019 (14-17. maj 2019, Minhenski sajam, Nemačka, štand B5-E30), Canon će prikazati inovacije dizajnirane da pomognu proizvođačima reklamnih i grafičkih rešenja u stvaranju proizvoda za krajnje korisnike sa visokom maržom i u poboljšanju operativne efikasnosti kako bi pokrenuli poslovni rast.

Najupečatljiviji proizvodi na Canon štandu uključuju nedavno predstavljen Océ Colorado 1650 64-inčni štampač sa promenljivim rolnama (roll-to-roll) koji ima novo Canon UVgel mastilo i Océ FLXfinish tehnologiju.

Océ Colorado 1640 koji ima automatizovan odštampaj-i-iseci tok posla u nizu prvo javno izlaganje Océ Arizona 1300 UV serije položenog štampača na međunarodnom događaju.

Océ Arizona 6170 sa tehnologijom High Flow Vacuum (HFV) za preciznu registraciju kada se radi sa krutim medijima, kao i PROGRAF PRO-2000 24-inčni štampač velikog formata koji koristi medije otporne na vodu Posetioci Canon štanda pronaći će nove tehnologije, kreativne primene koje se ističu i savršene tokove posla od početka do kraja, sve osmišljene tako da im pomognu da pokrenu svoj rast pomoću poboljšane efikasnosti produkcije i diferencijacijom njihove ponude proizvoda.

Da bi pomogao klijentima da aktiviraju nove mogućnosti primene, Canon na sajmu FESPA 2019 pušta u prodaju Océ Colorado 1650 štampač sa promenljivim rolnama.

Novi štampač optimizuje produktivnost i performanse samolepljivih vinila, tapeta, platna, mekanih reklamnih materijala, grafičkih rešenja osvetljenih odnapred i odnazad, kao i nepremazanih papira i uključuje tehnologiju Océ FLXfinish, pružajući klijentima izbor između mat ili sjajnih rešenja na istom tipu medija bez promene mastila, na jednoj mašini, radi povećane raznovrsnosti primena.

Model Océ Arizona 1380 GT, deo serije Océ Arizona 1300 štampača, prikazuje se prvi put na međunarodnom događaju nakon njegovog predstavljanja u januaru 2019. Ovaj UV položeni štampač štampa uživo i na krutim i na fleksibilnim medijima na sajmu FESPA 2019.

On će, takođe, pouzdano i cenovno isplativo proizvoditi reljefne primene pomoću rešenja Océ Touchstone, pokazujući posetiocima kako mogu da ponude sofisticiranu izdignutu štampu koja je jednostavna za korišćenje, dodajući taktilne elemente na štamparske projekte u cilju postizanja više marže.

Océ Arizona 1380 GT pokreće Océ Arizona Xpert, jedinstveno softversko rešenje za tok posla koje vam omogućava da pravite recepte za kompleksne projekte koji mogu da se ponove radi prave efikasnosti, pomažući klijentima da poboljšaju vreme izbacivanja proizvoda na tržište.

 

Izvor: Canon

 

Komentarišite na forumu…