| Vesti | Hardver | ASRock najavio nove Premium Phantom Gaming Z390 M/B
Hardver

ASRock najavio nove Premium Phantom Gaming Z390 M/B

„High-end Intel Z390 čipset ulazi u novu fazu životnog ciklusa“ – ovim rečima je ASRock u svom saopštenju najavio predstavljanje Z390 Phantom Gaming 7, i Z390 Phantom Gaming X matične ploče namenjene gejmerima i entuzijastima.

Kada se priča o estetici, iz kompanije poručuju da su primenjena brojna unapređenja. Osim RGB osvetljenja koje je već ugrađeno u matičnu ploču, kao i RGB headera, u ponudi je i posebno dizajniran I/O shield koji nudi dosta prostora uz olakšanu instalaciju.

Ploče poseduju veliki XXL Aluminium Alloy Heatsink koji poboljšava stabilnost i overkloking potencijal.

Premium 60A Power Choke-ovi i Dr. MOS dizajn će se pobrinuti da Z390 Phantom Gaming 7 i Z390 Phantom Gaming X ne samo zadrže solidne performanse tokom gejminga, ali takođe održe sistemsku stabilnost tokom overklokovanja.

Na kraju, Z390 Phantom Gaming X matična ploča poseduje novi Wi-FI 6 (802.11ax) wireless interfejs, koji nudi bržu Wi-Fi konekciju uz brzine do 2.4Gbps, i omogućujući tehnologije poput MU-MIMO dostupnim.

Z390 Phantom Gaming 7, kao i Z390 Phantom Gaming X su dizajnirani kako bi osigurali optimalnu stabilnost i performanse uz poboljšanje estetike same matične ploče.

 

 

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu…