| Vesti | Hardver | PowerColor izbacuje Radeon PLAY! HD 5770
Hardver

PowerColor izbacuje Radeon PLAY! HD 5770

powercolor

 

 

 

TUL korporacija, jedna od vodećih u proizvodnji AMD grafičkih karti, danas je najavio osveženje u HD5700 seriji karti: PLAY ! HD5770. Kartu karakteriše potpuno digitalna izlazna rešenja sa Display portom / HDMI / DVI, a nudi i zavidne vizualne performanse u svim rezolucijama.

 

 

 

 

 

Uz podršku za ATI Eyefinity tehnologiju, PLAY! HD 5770 može da isporuči prikaz slike na tri ekrana sa jedne karte i da pruži igračima što realnije igračko iskustvo.

PowerColor PLAY! HD 5770 radi na brzini od 850 MHz za jezgro i brzini od 1200 MHz za memoriju.

 

 

16_57a

Poseduje ventilator od 92mm, koji i na malom broju obrtaja povlači dosta vazduha, a toplota se disipira preko bakarne baze koja pokriva GPU u potpunosti. Ovaj hladnjak je veoma tih u radu, dok sa druge strane uspeva da isporuči krajnje performanse u igrama i kvalitetno ohladi kartu.

16_57b

„PLAY! HD5770 podržava najnovije tehnologije poput ATI EyeFinity, ATI stream i DirectX 11 tehnologiju, koja omogućava svim igračima da iskuse korak napred u performansama u poređenju sa zelenom stranom“ rekao je Ted Chen, CEO TUL korporacije. „Takođe, sa nereferentnim hlađenjem, PLAY! HD5770 nudi maksimalnu overklokersku mogućnost u hladnom okruženju, mišljenja smo da je ovo najbolji izbor za igrače“.

 

PowerColor PLAY! HD5770 je na raspolaganju od 30. novembra po ceni od 159$.

 

Izvor : techpowerup

Komentarišite na forumu