| Vesti | Hardver | Dell zvanično najavio Inspiron Zino HD
Hardver

Dell zvanično najavio Inspiron Zino HD

dell

 

 

 

 

Za nekoliko dana će se već pojaviti u Evropi, Dell-ov novi mini-PC, Inspiron Zino HD, koji je  danas zvanično najavljen i počinje da se prodaje  u US. Dimenzije su prilično skromne, 197 x 197 x 89 mm (V x Š x D). Zino HD će biti ponuđen u više različitih boja – Flamingo roze, Formula crvene, Tangerine narandžaste, Plum ljubičaste, True plave i ostalih.

 

 

 

 

 

Ispod haube se nalazi AMD procesor Athlon 2650e, 2850e,  X2 3250e ili neo X 6850e, imaće do 8 GB Rama, Radeon HD 3200 integrisani grafički čip ili Mobility Radeon HD 4330, SATA hard disk kapaciteta do 1 TB, i DVD rezač 8x koji je takođe i Blue-Ray čitač.

 

16_dell

 

 

„Inspiron Zino HD dokazuje da nije retkost da velike stvari dolaze u malim pakovanjima“ rekao je John Terwilliger, direktor odelenja potrošačkih proizvoda. „Ovo je moderan i funkcionalan računar koji je dovoljno mali da ga možete smestiti bilo gde u domu, a može da se uklopi i u enterijer.“

 

Inspiron Zino HD prodavaće se  po ceni od 229$, a tu si i čitač kartica 4in1, Gigabitni mrežni port, WiFi i HDMI port i opciono možete naručiti  TV tjuner.

 

Izvor : tcmagazine

Komentarišite na forumu

 

Tagovi