| Vesti | Hardver | Počela Formula serija ASUS ROG OC Showdown 2015 takmičenja
Hardver

Počela Formula serija ASUS ROG OC Showdown 2015 takmičenja

ASUS OC Showdown Formula

ASUS Republic of Gamers (ROG) sprovodi online takmičenje pod nazivom OC Showdown 2015, o čemu smo već i pisali, a sada Vas obaveštavamo da je počela druga, Formula serija takmičenja, čije prvo kolo traje od 06. marta do 06. aprila 2015.

OC Showdown 2015 Formula serija postoji za one koji preferiraju overklokovanje sa tradicionalnim vazdušnim ili vodenim hlađenjem, a podeljeno je u tri zahtevne etape. Učesnici će morati da demonstriraju svoje umeće uz Intel Extreme Tuning Utility (XTU), Catzilla 720p i MaxxMem Read Bandwidth.

U Formula seriji se mogu takmičiti svi oni koji koriste Z87 ili Z97 matične ploče iz ASUS, ASUS ROG ili ASUS TUF serije. Kao i u Extreme seriji, 3D benchmark testovi se moraju izvoditi na ASUS, ASUS ROG ili ASUS Strix grafičkim kartama. 

U saradnji sa HWBOT.org i partnerima Intel, HyperX i Enermax, ASUS ROG će obezbediti nagrade za petoricu najboljih učesnika. Učesnici su pozvani da javno objavljuju svoje rezultate i komentare putem Twitter ili Facebook naloga, koristeći #OCShowdown hashtag, kao i da prate ASUS ROG na Twitter-u: @ASUS_ ROG.

 

ASUS OC Showdown Formula 1

 

Uskoro počinje i druga etapa OC Showdown 2015 Extreme serije, predviđene za učesnike koji postižu ekstremne overkloking rezultate. U ovoj seriji nema ograničenja u pogledu opreme za hlađenje, a takmičari mogu svoje mašine opremiti rashladnom opremom koja koristi suvi led ili tečni azot (LN2).

 

ASUS OC Showdown Formula 2 T

 

Nagrade za pobednike takmičenja uključuju najnovije ROG Maximus VII Formula i ROG Maximus VII Impact matične ploče, ASUS Strix GTX 980 grafičke karte, najnovije procesore, DDR3 memorije, napajanja, SSD-e i opremu za vodena hlađenja. Tu je i 20 dodatnih, utešnih nagrada, koje će biti podeljene putem žreba, a podrazumevaju majice, USB memorije, hladnjake, itd.

 

ASUS OC Showdown Formula 3 T

 

Ukoliko Vas zanima više detalja, možete posetiti zvaničnu stranicu OC Showdown Formula serije.

 

Izvor: ASUS ROG

 

Komentarišite na forumu