| Vesti | Hardver | ENERMAX predstavio Digifanless napajanje
Hardver

ENERMAX predstavio Digifanless napajanje

ENERMAX Digifanless

Kompanija ENERMAX je na svoj 25. rođendan predstavila novo delo moderne tehnologije – prvo digitalno napajanje koje ne koristi ventilatore – Digifanless od 550W. Zahvaljujući pasivnom sistemu hlađenja, ovo napajanje radi u potpunoj tišini, dok izdržljive komponente visokog kvaliteta obezbeđuju odlične performanse, a suvišno je reći da novo napajanje predstavlja ENERMAX-ov flagship proizvod.

Digifanless nosi 80 PLUS Platinum sertifikat i postiže energetsku efikasnost od 93%. Opremljen je i digitalnim interfejsom za očitavanje i kontrolu ključnih vrednosti (kao što su: napon, struja, efikasnost, temperatura, itd.), za šta primenjuje novi softver ZDPMS (Zero-Delay Power Monitoring System). Naravno, Digifanless je potpuno modularno napajanje, a svi kablovi su pojedinačno presvučeni u crni sleeve, što će obradovati mnoge korisnike. 

Digifanless koristi japanske elektrolitske kondenzatore, izdržljive MOSFET-e i guste aluminijumske hladnjake, pa dozvoljava kontinuiran rad (24/7) pri ambijentalnoj temperaturi od 40°C.

 

ENERMAX Digifanless 01 T ENERMAX Digifanless 02 T ENERMAX Digifanless 03 T

 

ENERMAX je na ovom napajanju implementirao i tzv. „Copper Bridge Array“ tehnologiju, koja značajno umanjuje otpor, poboljšava regulaciju napona i povećava efikasnost. Zahvaljući tome, Digifanless dostiže 80 PLUS Platinum energetski standard i usaglašen je sa poslednjom EU eko-dizajn regulacijom – ErP Lot 6 2013.

 

ENERMAX Digifanless 04 T ENERMAX Digifanless 05 T ENERMAX Digifanless 06 T

 

DC/DC kolo, uz Zero-Load dizajn, obezbeđuje punu kompatibilnost sa aktuelnim C6/C7 standardima štednje AMD i Intel procesora, a omogućava i stabilan rad, čak i pri veoma dinamičnim opterećenjima.

 

ENERMAX Digifanless 07 T ENERMAX Digifanless 08 T ENERMAX Digifanless 09 T

 

ENERMAX Digifanless napajanje će se na evropskom tržištu pojaviti neposredno nakon CeBIT sajma, koji se održava u Hanoveru od 16. do 20. marta 2015. godine, a preporučena maloprodajna cena će mu biti oko 200 evra i dolaziće sa garancijom od pet godina.

 

Izvor: ENERMAX

 

Komentarišite na forumu