| Vesti | Hardver | Plextor će prikazati prototip M6 SSD-a
Hardver

Plextor će prikazati prototip M6 SSD-a

plextor m6 ssd

Da li se neko seća Plextor-a?

 

Kompanija Plextor, koja je kod nas bila najpopularnija u vreme CD „pisača“, će pokazati neke stvari o njihovoj novoj seriji SSD-ova oznake M6.

Naime, na sajmu flash memorija koji će se održati od 13-tog pa do 15-tog avgusta u Santa Klari, Plextor će otkriti par detalja o M6 SSD-u u vidu prikaza prototipa modela iz ove nove serije. Za sada se zna da će M6 koristiti Marvell 88S9187 kontroler, kao i da će biti ultra-slim tj. da će mu visina iznositi samo 5mm, dok većina SSD-ova na tržištu imaju visinu od 7mm pa naviše.

 

 

Plextor M6 će koristiti novu generaciju TrueSpeed tehnologije, a koristiće i najnoviju generaciju A19 NAND čipova iz kompanije Toshiba. Osim prikaza prototipa M6 SSD, na istom sajmu će biti prikazani i modeli iz M5 Pro Extreme, M5S, kao i M5M (mSATA drajv), kao i M.2 SSD-ovi.

 

plextor m6 ssd specifikacije

 

Za sada još nisu poznati svi kapaciteti, cene i datum izlaska M6 serije SSD-ova, ali pretpostavljamo da će na sajmu biti otkriveni neki od tih detalja, kao što je delić bio otkriven na Computex sajmu što možete videti na slici iznad.

 

Izvor: TechPowerUp i Tweaktown

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar