| Vesti | Hardver | Performanse Steam mašina u 3D Marku
Hardver

Performanse Steam mašina u 3D Marku

steam machines 3dmark score

Kompanija Valve je sa svojim partnerima do sada predstavila čak 14 različitih modela Steam Machines-a na CES 2014 sajmu.

Poslednjih par meseci se diglo dosta prašine oko Valve-ovih projekata u vidu Steam OS-a, kao i Steam machines-a, tako da veliko interesovanje proizvođača nije izostalo što se može videti iz broja do sada predstavljenih mašina.

Tako se tu nalaze Steam „mašine“ mini formata kao što je Gigabyte Brix Pro model, do mašina od kojih će i entuzijastima stati dah u vidu Origin Steam machine sa dual Titan grafičkim kartama.

 

 

Većinu korisnika zanimaju performanse ovakvih mašina, kao i da li su dovoljne da poteraju i novije igre. Futuremark ima odgovor na ta pitanja, jer je kreirao svoju bazu rezultata u 3D Mark Fire Strike testu tako da će korisnik moći lako da uporedi performanse predstavljenih Steam „mašina“ i da odabere onu koja mu po performansama i ceni najviše odgovara.

 

steam machines 3dmark score velika T

 

Osim performansi na sledećem linku korisnici mogu videti i specifikacije, kao i izračunat odnos cene i performansi dat u Value kolini, koja bi trebalo korisnicima da pomogne pri izboru.

Kako budu bile predstavljene nove Steam „mašine“, kao i kada se budu testirale neke od već predstavljenih mašina korisnici će vrlo lako moći da vide i procene performanse predstavljenog proizvoda na gornjem linku što mu uveliko može pomoći pri izboru.

 

Izvor: Futuremark

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar