| Vesti | Hardver | Osetite magiju ASUS lapotopova
Hardver

Osetite magiju ASUS lapotopova

asus

Kompanija ASUS, kao jedan od vodećih proizvođaća hardvera, je odlučila da napravi jednu promociju na našem tržištu. Kao što se vidi iz naslova akcija se zove: „Osetite magiju ASUS laptopova“ i podrazumeva mogućnost korisnicima da mogu da vide i isprobaju ASUS-ove laptopove i to modele o kojima se toliko priča.

 

Akcija se održava na štandu u tržnom centru Ušće u periodu od 1-og do 15-tog decembra svakog dana od 10 do 22h. Štand će se nalaziti u prizemlju kod prodavnice Zara.

Svi posetioci će imati priliku da vide u akciji ASUS U33J Bamboo iz Bamboo serije koji čini jedinstven spoj prirode i tehnologije. Za igrače i ostale ljubitelje 3D-a na štandu će se nalaziti i ASUS G53JW laptop sa 3D naočarima, te će posetioci moći da uživaju u čarima 3D-a. Dok će za one koji vole da uživaju u multimediji biti predstavljena svima vrlo dobro poznata ASUS NX90 serija.

Tokom ove dve nedelje osim mogućnosti da se vide i isprobaju navedeni ASUS-ovi laptopovi, moći ćete da se oprobate i u igrama i one najuspešnije očekuju nagrade. Svako ko u ovom periodu pazari ASUS laptop na štandu će ga čekati kolačić sudbine i neko će otići sa štanda sa mudrim mislima, a neko sa ASUS Eee PC netbukovima.

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar