| Vesti | Hardver | OCZ i SandForce udruženim snagama u proizvodnju SSD diskova
Hardver

OCZ i SandForce udruženim snagama u proizvodnju SSD diskova

ocz

 

 

 

OCZ grupacija objavila je svoju saradnju sa SandForce kompanijom vezano za razvijanje i proizvodnju OCZ-ove sledeće generacije SSD diskova za mainstream i enterprise korisnike. Baziranji na visoko-kvalitetnoj seriji SandForce SSD procesora, OCZ-ova nova linija diskova biće jedna od vrhunskih proizvoda na ovom tržištu.

 

Da bi se prilagodili širokom krugu kupaca kao i aplikacijama koje koriste enterprise korisnici, OCZ će ponuditi svoju novu liniju diskova zasnovanu na SandForce-ovim inovativnim procesorima SF-1500 i SF-1200, zajedno sa „multi-level cell“ (MLS) i „single-level“ (SLC) tehnologijom baziranoj na NAND flash memoriji.

13_sandforce

 

 

Diskovi bazirani na SandForce čipovima će biti dostupni u nekoliko verzija, tačnije, biće podržana dva interfejsa, 3Gb/s i 6Gb/s, te kapaciteti u rasponu od 50GB do 400GB, čime će biti zadovoljene potrebe šireg kruga korisnika.

„OCZ je posvećen ponudi SSD solucija našim standardnim i enterprise klijentima, partnerstvo sa SandForce kompanijom nam omogućava da ovu ponudu proširimo u svaki segment tržišta. Zajedno smo se fokusirali na pravljenje enterprise klase MLC baziranih diskova koji nude vrhunsku pouzdanost i performanse uparene sa superiornom cenom koja će se dopasti svim našim korisnicima“, izjavio je Ryan Petersen, CEO OCZ grupacije.

Prvo predstavljanje novih diskova će biti tokom narednih nedelja na čuvenom CES sajmu.

 

Izvor:  guru3d

Komentarišite na forumu