| Vesti | Hardver | NZXT proširio liniju Kraken AIO tečnih CPU hladnjaka
Hardver NZXT

NZXT proširio liniju Kraken AIO tečnih CPU hladnjaka

Kompanija NZXT najavljuje proširenje Kraken X-3 RGB i Kraken Z53 serije, samim tim šireći svoje postojeće linije AIO tečnih CPU hladnjaka. Porodica NZXT Kraken X-3 predstaviće novu varijantu koja uključuje NZXT AER RGB 2 ventilatore za graditelje koji žele da stave akcenat na RGB u svom buildu.

Serija Kraken X-3 uključuje poboljšani RGB infinity mirror dizajn sa uvećanom veličinom prstena. Poklopac je nadograđen tako da se može okretati kako bi se osigurala ispravna orijentacija NZXT logotipa. Sa najnovijom pumpom sedme generacije za Asetek, Kraken X-3 RGB serija ima vodeće performanse hlađenja za vaš CPU.

Serija NZXT Kraken Z-3 sada uključuje NZXT Kraken Z53 240mm AIO pored prethodno predstavljenih opcija od 280mm i 360mm. LCD ekran dijagonale 2,36” (60mm) pruža neograničenu vizuelnu prilagodljivost i sposobnost da prikaže vitalne podatke vašeg sistema, kao i bilo koju prilagođenu sliku ili animirani GIF preko NZXT CAM softvera.

Uz estetiku i performanse, serija Kraken Z-3 je izgrađena sa pumpom Asetek sedme generacije. Serije Kraken X-3 i Z-3 kompatibilne su sa glavnim procesorskim socketima, kao što su Intelov LGA 1200 i AMD-ov AM4, pružajući graditeljima pristup hlađenju visokih performansi bez obzira za koju se platformu odluče.

Eksluzivni dodaci kod Kraken X-3 RGB uključuju svetlosne efekte koje dopunjuju vaš sistem dodavanjem Aer RGB 2 ventilatora. Lopatice ventilatora su posebno dizajnirane tako da proizvode optimalan protok vazduha, a istovremeno održavaju ventilatore što tišim.

Fluidni dinamički ležajevi u svakom ventilatoru pružaju dugotrajan i gotovo nečujan rad. U slučaju Kraken Z-3, u ponudi je svetli LCD ekran od 2,36 inča koji može da prikaže 24-bitne boje, a sada možete u potpunosti prilagoditi izgled svog CPU hladnjaka. Bilo da je reč o smešnom GIFu ili CAM podacima, Kraken se može kastomizovati po vašoj meri.

Preporučena maloprodajna cena za Kraken Z53 iz Z-3 serije iznosi oko 230 dolara, dok su cene za proizvode iz X-3 serije 160 dolara (Kraken X53 RGB 240mm), 180 dolara (Kraken X63 RGB 280mm), 220 dolara (Kraken X73 RGB 360mm).

 

Izvor: NZXT

 

Komentarišite na forumu…