| Vesti | Hardver | Thermaltake najavio dostupnost PR32-D5 Plus Kit i Pacific MX1 Plus
Hardver Thermaltake

Thermaltake najavio dostupnost PR32-D5 Plus Kit i Pacific MX1 Plus

Iz kompanije Thermaltake uskoro dolaze Pacific PR32-D5 Plus kombo koji uključuje rezervoar i pumpu, kao i Pacific MX1 Plus CPU vodeni blok.

„Ukoliko korisnici traže kombinaciju pumpe i rezervoara sa RGB svetlosnim efektima, nova kombinacija rezervoara i pumpe Pacific PR32-D5 Plus je nova najbolja opcija“ – navodi se u saopštenju kompanije.

Da bi osigurali najbolje vizuelne efekte koje bi veliki rezervoar mogao da donese, a istovremeno omogućio slobodu izbora relativno malog kućišta, korisnici mogu da koriste nosač uključen u paket, koji omogućava korisnicima da Pacific PR32-D5 Plus montiraju na ventilator.

Inspirisan All-in-One vodenim blokom, iz kompanije Thermaltake navode da je Pacific MX1 Plus CPU namenjen onima koji traže jedinstveno dizajnirani vodeni blok. Poseduje gornji poklopac sa ogledalom, koji prikazuje 12 LED dioda.

Takođe ima bakarnu podlogu sa završnom antikorozivnom niklovanom oblogom koja pruža odličan prenos toplote. Kada se govori o karakteristikama Pacific PR32-D5 Plus i vodenog bloka Pacific MX1 Plus, oba proizvoda se mogu kontrolisati uz TT RGB Plus softver.

Mogu se pratiti performanse ventilatora, prilagoditi brzine ventilatora i prilagoditi efekti osvetljenja, bilo na računaru ili putem posvećene mobilne aplikacije.

Pacific MX1 Plus poseduje ugrađeni temperaturni senzor, dok micro-fin struktura od 0.15mm omogućuje optimalno rasipanje toplote. Pacific PR32-D5 Plus nudi rotacioni poklopac od 360 stepeni omogućava korisnicima da prilagode položaj G 1/4 thread portova, čak i nakon što je montiran unutar kućišta.

Pored standardnog rezervoara i postolja pumpe, paket Pacific PR32-D5 Plus takođe uključuje nosač koji omogućava korisnicima da instaliraju Pacific PR32-D5 Plus na ventilator, omogućavajući korisnicima da uživaju u vodenom hlađenju čak i sa malim razmakom.

Komplet rezervoara i pumpe Pacific PR32-D5 Plus i vodeni blok Pacific MX1 Plus CPU dostupan je u Q4 2020, preko svetske mreže ovlašćenih prodavaca i distributera Thermaltake, uz dvogodišnju garanciju.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu…