| Vesti | Hardver | NVIDIA predstavlja povoljnije 3D Vision naočare
Hardver

NVIDIA predstavlja povoljnije 3D Vision naočare

nvidia

NVIDIA je na Computex sajmu predstavila novi proizvod u svojoj NVIDIA 3D Vision familiji proizvoda – NVIDIA 3D Vision žičane naočare. Nove naočare čine najbolje 3D iskustvo na PC računaru na svetu još dostupnijim i nude isti, nagrađivan 3D kvalitet i karakteristike koje poseduju 3D Vision bežične naočare.

 

3d-vision-wired-glasses-med-3qtr

 

NVIDIA 3D Vision naočare, koje poseduju naprednu aktivnu tehnologiju kompanije NVIDIA, omogućavaju igračima i 3D entuzijastima da pristupe najvećoj bazi visoko-kvalitetnog 3D sadržaja, uključujući više od 525 full HD 3D igara, Blu-Ray 3D filmova, kao i striming 3D video snimaka sa YouTube-a i 3DVisionLive.com stranice. NVIDIA 3D Vision naočare takođe podržavaju više od 65 različitih 3D Vision monitora, laptopova i projektora, dajući korisnicima potpunu fleksibilnost u konfigurisanju njhovih 3D Vision računara.

 

NVIDIA 3D Vision naočare uključuju USB 2.0 kabl od tri metra za direktno, jednostavno povezivanje sa 3D Vision PC računarom ili laptopom. To ih čini idealnim za LAN igračke turnire ili igraonice, jer im baterije nisu potrebne, dok se kabl jednostavno može osigurati za kompjuter sa opcionim ključem koji bi minimizirao mogućnost krađe.


„3D Vision pruža igračima i entuzijastima najveći ekosistem na svetu kada su u pitanju 3D proizvodi i moguće primene“, izjavio je Fil Ajsler, generalni menadžer za 3D Vision, kompanije NVIDIA. „Fanovi 3D-a su čekali nešto pristupačnije naočare i očekujemo da će naše nove 3D Vision naočare da im pruže upravo to“.

 

NVIDIA 3D naočare se očekuju na tržištu krajem juna 2011. na NVIDIA Store, kao i u prodavnicama i širom interneta.

 

Izvor : Nvidia

 

Komentarišite na forumu

 

Tagovi