| Vesti | Hardver | Novi SilverStone M.2 SATA storage uređaj
Hardver

Novi SilverStone M.2 SATA storage uređaj

SilverStone

Za novi storage uređaj MS09-MINI iz kompanije SilverStone navode da je kreiran kako bi iskoristio popularnost M.2 solid state drajvova i omogućio odlične performanse dok ste u pokretu.

MS09-MINI nudi podršku za 2242 form factor B key M.2 SATA SSD, kompletni anodizirani aluminijumski eksterijer, uz dizajn pogodan za džepno nošenje, najnoviji USB 3.1 Gen 2 interfejs sa do 10 GB/s brzine protoka podataka, robusni USB tip A interfejs, kao i instalaciju bez drajvera, i na kraju, dizajn konektora koji se može povlačiti napred i nazad.

MS09-MINI je kreiran tako da odgovara 42mm M.2 SATA SSD-u, stoga se može koristiti sa širokim dijapazonom kompatibilnih novih M.2 SATA SSD poput onih iz laptopova, pretvarajući ih u brzi USB fleš disk.

Da biste iskoristili maksimum performansi M.2 SATA SSD-a, MS09-MINI takođe sadrži USB 3.1 Gen 2 interfejs za super brzo čitanje/pisanje i kompatibilnost.

Na kraju, MS09-MINI je dizajniran da radi bez dodatne instalacije drajvera tako da možete lako da ga odnesete bilo gde i odmah koristite na skoro svakom računaru.

 

SilverStone 01

 

Izvor: SilverStone

 

Komentarišite na forumu…