| Vesti | Hardver | Novi članovi Thermaltake Urban serije
Hardver

Novi članovi Thermaltake Urban serije

Thermaltake Urban T31 T21

Thermaltake Urban T21 i T31

 

Kompanija Thermaltake, jedan od vodećih proizvođača kućišta, napajanja i sistema za hlađenje, je predstavila nove članove svoje popularne Urban serije. U pitanju su dva modela Urban T21, kao i Urban T31 koji dolazi u dve varijante – sa i bez prozora.

Kao i druge predstavnike Urban serije tako i ove krasi jednostavan i sofisticiran izgled koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ugradnja 3,5/5,25″ uređaja bez dodatnog alata se podrazumeva.

 

 

Urban T21

 

Thermaltake Urban T21

 

Elegantno brušena metalna prednja stranica pokriva 3 mesta za 5,25″, a tu su i šest mesta za 3,5″ uređaje, kao i jedno za recimo 2,5″ SSD. Prednji I/O panel pored već standardnih audio konektora sadrži i dva USB 3.0 porta.

Što se tiče sistema hlađenja njega čine dva preinstalirana 120mm ventilatora, sa maksimalnim brzinom obrtaja od 1000 RPM-a, koji su pozicionirani na prednjem panelu (usisni), kao i zadnjem delu. Moguće je ugraditi još tri 120mm ventilatora – na bočnoj stranici, dnu i vrhu kućišta. Moguća je ugradnja i sistema vodenog hlađenja.

Podržane su dugačke grafičke karte dužine do 320mm, dok maksimalna podržana visina CPU kulera iznosi 155mm.

 

Thermaltake Urban T21 unutrasnjost

 

Preporučena cena je 69$, a detaljne specifikacije i mogućnosti možete videti na sledećem linku.

 

Urban T31


Thermaltake Urban T31 prozor


Kao i u slučaju Urban T21 kućišta, elegantna prednja vratanca sakrivaju 3 mesta za 5,25″ uređaje. Tu su i sedam/šest mesta za ugradnju 3,5″/2,5″ uređaja respektivno. Na gornjoj stranici kućišta se nalazi i HDD dock za 3,5″, kao i 2,5″ hard diskove ili SSD-ove. Prednji I/O panel  sadrži dva USB 3.0 porta, dva USB 2.0 porta, kao i frontalne audio konektore (mic in, spk out).

Urban T31 dolazi u dve varijante sa prozorom i bez njega, a verzija bez prozora dolazi sa zvučnom izolacionom penom na bočnim stranicama radi eleminisanja buke koja dolazi iz kućišta.

Što se tiče sistema hlađenja njega čine dva preinstalirana 120mm ventilatora, sa maksimalnim brzinom obrtaja od 1000 RPM-a, koji su pozicionirani na prednjem panelu (usisni), kao i zadnjem delu. Moguće je ugraditi još ventilatora – jedan dodatni usisni prečnika od 120mm na prednjoj stranici kućišta, dva na gornjoj stranici (120mm ili 140mm), kao i jedan na dnu prečnika od 120mm. Kao i kod Urban T21 modela i kod T31 je moguća ugradnja i sistema vodenog hlađenja.

Urban T31 podržava dugačke grafičke karte dužine do 290mm (sa ugrađenim HDD rackom) ili 410mm (kada se HDD kavez skine), dok je maksimalna podržana visina CPU kulera identična kao kod Urban T21 modela i iznosi 155mm.

 

Thermaltake Urban T31 zvucna izolacija

 

Preporučena cena je 89$ za model bez providnog prozora, i 99$ za model sa prozorom, a detaljne specifikacije i mogućnosti možete videti na sledećem linku.

 

Izvor: Thermaltake

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar