| Vesti | Hardver | Noctua predstavila Chromax crni NF-A12x25 ventilator i NH-U12A hladnjak
Hardver Noctua

Noctua predstavila Chromax crni NF-A12x25 ventilator i NH-U12A hladnjak

Kompanija Noctua je predstavila crnu verziju svog nagrađivanog ventilatora od 120mm, a u pitanju je NF-A12x25, CPU hladnjak NH-U12A, kao i odgovarajuće kavere za heatsink, NA-HC7 i NA-HC8. Novi NF-A12x25 PWM chromax.black.swap i NH-U12A chromax.black kombinuju iste tihe performanse hlađenja sa elegantnim prikrivenim izgledom.

Crni NH-U12A već podržava Intel-ovu nadolazeću LGA1700 platformu. Novo izdanje chromax.black.swap kombinuje karakteristične tihe performanse hlađenja NF-A12x25 sa atraktivnim crnim dizajnom i snopom zamenljivih crvenih, belih, plavih, zelenih, sivih, žutih i crnih jastučića protiv vibracija koji omogućavaju ventilatoru da bude prilagođen bojama kako bi odgovarao pojedinačnim šemama boja izrade.

Za dalja prilagođavanja, širok asortiman pribora, poput obojenih kablova i nosača protiv vibracija, dostupan je zasebno. Iz kompanije Noctua navode da je NH-U12A u bezbroj testova dokazao da može parirati ili čak nadmašiti mnoge hladnjake veličine od 140 mm, dok nudi kompatibilnost za kućište klase 120mm, RAM i PCIe.

Zahvaljujući asimetričnom dizajnu hladnjaka sa jednim tornjem i dobro konstruisanim ventilatorima NF-A12x25 PWM, za novu varijantu chromax.black čelnici navode da ostaje verna uspešnoj formuli NH-U12A koja spaja najbolje performanse hlađenja u klasi sa tišinom tokom rada i izuzetnom kompatibilnošću. NH-U12A chromax.black uključuje najnoviji sistem za montažu sa više socket-a SecuFirm2 koji ne samo da podržava AMD AM4 i Intel LGA1200, već i Intel-ove nadolazeće Core procesore 12. generacije.

Osim novog ventilatora i hladnjaka, Noctua je lansirala i nove heatsink kavere NA-HC7 i NA-HC8 za chromax.black NH-U12A i NH-U12A. Dok su varijante NA-HC8 chromax.black i chromax.white idealne za potpuno crne ili crno-bele konstrukcije, NA-HC7 chromax.black.swap sa svojim umetcima u crnoj, plavoj, zelenoj, crvenoj, žutoj i beloj boji omogućavaju da se hladnjak uskladi sa različitim šemama boja tokom izrade.

 

Izvor: Noctua

 

Komentarišite na forumu…