| Vesti | Hardver | Noctua: Chromax ventilatori, kablovi, i heatsink cover-i
Hardver

Noctua: Chromax ventilatori, kablovi, i heatsink cover-i

Chromax

Kompanija Noctua je predstavila Chromax edicije svojih modela ventilatora od 120mm, kao i 140mm, a uz njih dolaze i Chromax kablovi, kao i heatsink cover-i za nagrađivane NH-U12S i NH-D15 CPU hladnjake.

Proizvođači su takođe želeli da nova linija proizvoda omogući korisnicima kastomizaciju boja.

Kako navodi CEO Roland Mossig, uz nove članove Chromax porodice u vidu kablova, ventilatora, i heatsink cover-a, sada nude širok dijapazon proizvoda koji su idealni za one koji se brinu kako za izgled svojih komponenti, tako i za kvalitet i performanse.

„Pre svega, ponosimo se time što konstantno podešavamo naše proizvode radi maksimalnih performansi i kvaliteta, ali znamo da brojni korisnici preferiraju akcenat na estetiku ovih dana“ – dodaje Mossig.

Novi modeli u pitanju su NF-A15, NF-A14, NF-F12, kao i NF-S12A i dolaze u veličinama od 140mm i 120mm.

Chromax black.swap edicija kombinuje tihe cooling performanse uz crni dizajn, kao i pregršt zamenjivih crvenih, belih, plavih, zelenih, žutih i crnih podloga protiv vibracije koje omogućuju kastomizaciju boje ventilatora.

Setovi y-kablova NA-SYC1, kao i NA-SEC1 extension kabl takođe daju korisnicima mogućnost da  koriguju boju po želji. NA-EC1 extension kablovi od 30cm su tu da pomognu u većim kućištima pri dometu, NA-YC1 y-kablovi omogućuju pokretanje dva 4-pinska PWM ventilatora na jednom fan header-u, dok matična ploča kontroliše brzinu oba ventilatora istovremeno.

NA-HC heatsink cover-i su dodaci za NH-U12S i NH-D15 serije CPU hladnjaka. Napravljeni su od powder-coated aluminijuma i dostupni su u crnoj (chromax.black), beloj (chromax.white), crnoj sa zamenjivim inlay-ima u raznim bojama (chromax.black.swap).

 

Chromax 01

 

Izvor: Noctua

 

Komentarišite na forumu