| Vesti | Hardver | Napravi CM Wallpaper i osvoji vredne nagrade
Hardver

Napravi CM Wallpaper i osvoji vredne nagrade

cooler_master

Da li ste nekada sedeli ispred svog računara i pokušali da sami napravite pozadinu za vaš desktop, poznatiju i kao wallpaper? Cooler Master vam daje 3 jako dobra razloga da otvorite Photoshop, Picasu, Paint (ili nešto četvrto) i napravite Cooler Master wallpaper. Pokažite kakav biste CM logo ili proizvod držali kao pozadinu na vašem monitoru – nije bitno da li će to biti ultra 3D ili običan Paint wallpaper, najbitnije da Cooler Master predstavite onako kako vi to vidite. Bitno je da pozadina sadrži neki od oficijelnih logoa ili proizvoda Cooler Mastera (CoolerMaster, CM Storm ili Choiix).

 

nagrade_T

 

Cooler Master ekipa će pogledati 10 fotografija sa najvećim brojem lajkova i odabrati 3 dobitnika:

 

  1. nagrada: slušalice Sirus

  2. nagrada: kućište Enforcer

  3. nagrada: napajanje GX-750

 

Vaše CM wallpapere šaljite na sledeći e-mail, a oni će se ubrzo naći na CoolerMaster Balkan Facebook stranici.

Wallpaperi se prihvataju do 14. oktobra tačno u ponoć, a lajkovanje traje do 19. oktobra (takođe u ponoć). Nakon toga će od 10 wallpapera sa najviše lajkova biti izabrana 3 najbolja koja će pokupiti nagrade.

Ukoliko vam fali inspiracija, pogledajte neke primere – ali imajte u vidu da se očekuje originalni rad, tj. u obzir se neće uzimati radovi koji su očigledna kopija.

Svi detalji vezani za ovo takmičenje se mogu pronaći na Cooler Master Facebook stranici.

U ovom takmičenju mogu učestvovati državljani Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Makedonije i Crne Gore, s tim što eventualni dobitnici iz Crne Gore i Makedonije nagradu mogu da preuzmu u Srbiji ili da snose troškove carine.

Takođe, u takmičenju mogu učestvovati samo korisnici koji poštuju uslove korišćenja Facebook-a, odnosno poseduju važeće profile (ime profila odgovara stvarnom imenu i prezimenu osobe – onom koje se nalazi na ličnoj karti ili nekom drugom zvaničnom dokumentu). Svaka osoba, odnosno Facebook profil može poslati samo jednu fotografiju.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu

 

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar