| Vesti | Hardver | CM Storm Trooper
Hardver

CM Storm Trooper

cm_storm_logo

Cooler Master je predstavio svoje novo gejmersko kućište pod nazivom „CM Storm Trooper“. Reč je o modelu koji je namenjem „LAN Party manijacima“ među gejmerima. Sve je u gejmerskom fazonu, počev od ručke za nošenje ovog modela, pa do kontrolera broja obrtaja ventilatora, dva USB 2.0 i dva USB 3.0 konektora na I/O panelu na kome se nalazi i eSATA konektor. CM Storm Trooper kućište poseduje veliki broj kaveza za hard diskove, prostrano je i ima odlično hlađenje, ali je i dizajn u gejmerskom fazonu te bacite pogled kako sve to izgleda.

CM Storm Trooper posduje dva modularna HDD kaveza koja mogu da „ponesu“ do 4 HDD-a i jedan 120mm ventilator. Ono što je zanimljivo je će oba kaveza moći da se rotiraju na razne načine unutar kućišta.

 

CM_Storm_trooper_7

 

 

CM_Storm_trooper_3

 

 

CM_Storm_trooper_2

 

Pored toga, zahvaljujući modularnosti tih kaveza je moguće opremiti CM Storm Trooper model sa više radijatora vodenog sistema.

 

CM_Storm_trooper_5

 

CM_Storm_trooper_4

 

CM Storm Trooper poseduje čak devet PCI slotova za proširenje performansi  gaming računara u multi-GPU postavci rada  grafičkih karti (SLI ili Crossfire), a da pritom imate mesta za čak 14 hard diskova. Treba spomenuti da je nosač matične ploče ovog modela je predviđen za XL-ATX standard, što je još jedan plus kada se priča o sklapanju ultimativne igračke mašine.

 

CM_Storm_trooper_8

 

Naravno, mislilo se i na kabliranje, a CM Storm Trooper ima mesta na pretek za tako nešto. Zanimljiva je i tajna fioka koja postoji na ovom modelu, ali vam nećemo reći gde se nalazi. Naravno, ova fioka služi da u istu sakrijete vama bitne sitnije predmete od očiju „radoznalih“ posmatrača na nekon LAN party turniru.

 

CM_Storm_trooper_6

 

Još neke mogućnosti ovog modela su:

 

mogucnosti

 

Specifikacije:

 

Specifikacije

 

Očekivana cena u Evropi je oko 150 eura sa uračunatim PDV-om, a da li ovaj obećavajući model zaista vredi saznaćete kada se isti pojavi na test stolu PCAXE redakcije.

 

Izvor: Cooler Master

 

Komentarišite na forumu