| Vesti | Hardver | Napajanja HYDRO PTM X PRO ATX3.0 i Gen 5 u ponudi FSP Group
Hardver FSP

Napajanja HYDRO PTM X PRO ATX3.0 i Gen 5 u ponudi FSP Group

Kompanija FSP Group je najavila dostupnost dugoočekivanih napajanja HYDRO PTM X PRO ATX3.0 i Gen 5 serije. U saopštenju čelnika kompanije se između ostalog navodi da su ova napajanja posebno dizajnirana za gejmere i kreatore sadržaja koji traže izvanredne performanse i izdržljivost.

Ako niste sigurni koliko vam je snage potrebno za vašu novu radnu stanicu, napajanja dolaze u radnim jedinicama od 850W, 1000W i 1200W. Napajanja HYDRO PTM X PRO ATX3.0 & Gen 5 serije poseduju sertifikat 80 Plus Platinum, samim tim pružajući efikasnost i povoljnu isporuku snage.

Ova napajanja krasi modularni dizajn, tako da se krajnji korisnici mogu „igrati“ tokom sklapanja uz fleksibilnost u radu. Ova napajanja isporučuju do 1200W izlazne snage, što je dovoljno za zahtevne konfiguracije računara.

Posebno je važno napomenuti da sadrže FSP-ov ECO semi-fanless prekidač, pružajući korisnicima tiho iskustvo tokom rada.

Dužine oko 130 mm, iz FSP poručuju da su ova napajanja idealna za kompaktne računare ili okruženja sa ograničenim prostorom, a da pritom performanse ostanu na više nego zadovoljavajućem nivou.

Kada govorimo o performansama, japanski kondenzatori će se postarati da izdrže do 450V i 105°. Pored toga, uključenje DC-DC modula za 3.3V i 5V pojačava pouzdanost i kompatibilnost sa niskim nivoom šuma na izlazu, smanjujući smetnje sa komponentama unutar sistema i produžavajući vek trajanja hardvera.

Ova napajanja se mogu naći po preporučenim maloprodajnim cenama od oko 214 evra (1200W) i 190 evra (1000W).

 

Izvor: FSP Group

 

Komentarišite na forumu…