| Vesti | Hardver | Najbolji AMD Catalyst drajveri ikada!
Hardver

Najbolji AMD Catalyst drajveri ikada!

amd

– Novi korisnički interfejs dizajniran je da učini podešavanja kvaliteta prikaza slike i podešavanja funkcionalnosti, poput AMD Eyefinity tehnologije, lakšim nego ikada do sad –

Sanivejl, Kalifornija.  -13. Decembar, 2010 – AMD (NYSE: AMD) je danas objavio da su AMD CatalystTM grafički drajveri nezavisno verifikovani kao najstabilnije i najpouzdanije iskustvo u industriji, i da uvode intuitivan korisnički interfejs. Novi korisnički interfejs je dostupan za sve AMD RadeonTM drajvere podržavajući desktop, notbuk i čipset grafička rešenja. Sa podrškom za Windows® 7 i Windows® Vista operativne sisteme, novi AMD CatalystTM drajveri pružaju industriski-vodeću stabilnost, napredne performanse i superiornu upotrebljivost i jednostavnost.

„AMD Catalyst softverska unapređenja koja danas objavljujemo pomažu da nabolja grafička rešenja u industriji postanu još bolja, i da dalje nastave pružati najviši nivo stabilnosti i pouzdanosti“, kaže Ben Bar-Haim, korporativni potpredsednik softverske, AMD Proizvodne Grupe i dodaje „danas objavljeni drajveri donose značajno unapređenje u korisnički interfejs, čineći ga više intuitivnim nego što je to ikad bio pružajući korisniku sve prednosti širokog spektra funkcionalnosti njihovog AMD Radeon grafičkog hardvera. Naš standard u mesečnom izdavanju novih drajvera je dizajniran tako da uključi sva performansna unapređenja, ne samo vezano za naše grafičke proizvode nego i za naše nadolazeće  AMD Fusion Akcelerisane Procesorske Jedinice (APU-ove).“

Industrijski-vodeća stabilnost:

  • Ne zavisna grupacija, Perseus Labs, sprovela je testiranje stabilnosti pomoću Microsoft® Windows Logo Kit (WLK) Windows Hardware Quality Labs (WHQL) da bi uporedila stabilnost AMD grafičkog hardvera naspram konkurentskog. Koristeći različite drajvere i konfiguracije, testovi određuju stabilnost drajvera pod ekstremnim uslovima. Primećeno je da, samo AMD-ov hardver i drajverski softver prolaze sve testove u 100% slučajeva bez ikakvog otkazivanja ili padanja sistema.

Pojednostavljivanje PC iskustva:

  • AMD je sarađivao sa ekspertima za korisnički interfejs iz Infusion-a radi poboljšanja korisničkog iskustva AMD Catalyst Control CentraTM i razvio je u potpunosti novi Korisnički Interfejs (UI) za sve AMD korisnike.
  • AMD Catalyst Control CentarTM je sada mnogo intuitivniji, sa task-baziranim otkrivajućim modelom i koristi poznati korisnički interfejs koncipiran na bazi Internet pretrazivača, kao što je navigacioni bar i polje za pretragu. Dodatak brzih navigacionih opcija i interfejsa prilagođenog promeni dimenzija, plus uvođenje predefinicija i „jedan-klick“ pristupa bilo kojem podešavanju, doprinosi mnogo efikasnijem korisničkom iskustvu.
  • AMD CatalystTM softverska unapređenja su takođe dizajnirana da korisnicima pruže više od njihovog AMD RadeonTM hardvera, sa čestim objavljivanjima koja uključuju unapređenja kojima se pomaže u povećanju produktivnosti, i pružanju unapređenog igračkog iskustva, boljih video sposobnosti i efikasnije potrošnje električne energije.

Veće performanse bez dodatnih troškova:

  • Sa besplatnim mesečnim unapređenjima AMD CatalystTM drajvera, AMD je u stanju da korisnicima pruži značajna poboljšanja performansi u brojnim top PC naslovima. Na primer, ATI RadeonTM HD 5800 serije korisnicima su poboljšane performanse i do 68% u pojedinim igrama, putem redovnih AMD CatalystTM drajverskih unapređenja.
  • Nedeljno objavljivanje AMD CatalystTM Aplikacionih Profila (CAP) omogućava AMD RadeonTM grafike korisnicima pristup najnovijim aplikacionim profilima kako bi maksimizovali performanse njihovih multi-GPU kartica ili uključili anti-aliasing u najnovijim PC igrama.

Najnovija unapređenja AMD CatalystTM softvera će sadržati i DivX Plus Codec Pack za AMD RadeonTM HD 6800 i HD 6900 seriju grafičkih kartica, rezultat čega će biti smanjen šum na PC-jevima kućnog bioskopa i u unapređenom video iskustvu prilikom gledanja DivX videa zbog smanjenog CPU opterećenja. Današnje unapređenje će takođe sadržati i AMD CatalystTM drajversku podršku za OpenGL 4.1 omogućavajući veću geometrisku preciznost i povećanu rendering fleksibilnost.

 

Komentarišite na forumu