| Vesti | Hardver | RADEON HD6950 VEĆ U PRODAVNICAMA SRBIJE
Hardver

RADEON HD6950 VEĆ U PRODAVNICAMA SRBIJE

emmi

 

Po svemu sudeći, AMD-ovo taktiziranje po pitanju Radeon HD6900 serije nisu moglu da sačekaju ni domaći prodajni lanci, te su određene količine novih modela AMD grafičkih karti već na policama prodavnica. Kompanija Emmi očigledno nije želela da domaći kupci ostanu uskraćeni za novi  AMD Radeon HD6950 model, pa je u saradnji sa dobro poznatom kompanijom PowerColor obezbedila određene količine. Ono o čemu se dosta špekulisalo u poslednje vreme je cena AMD Radeon HD6950 modela.

Na svu sreću to više nije zagonetka jer je Emmi formirao cenu od 290 eura, odnosno 30999 RSD. Još uvek ne znamo da li je po sredi referenti model, ili se PowerColor „igrao“, ali s’ оbzirom da ova grafička karta tek treba da bude predstavljena skoro smo sigurni da je reč o referentom primerku sa PowerColor nalepnicom.

HD6950_Blk_5_T

Uskoro će te biti u prilici da čitate detaljan test AMD Radeon HD6950 grafičke karte na PCAXE portalu. Kako je cena poznata biće te u mogućnosti da donesete konačan sud o ovom proizvodu!

Treba napomenuti i da će se u WinWin prodavnicama uskoro pojaviti  takođe zanimljivi NVIDIA GTX570 modeli, potpisani od dobro poznatih kompanija Palit i Leadtek. Očekivana maloprodajna cena za GTX570 model je 31999 RSD.

 

Palit-GTX570-1280MB-DDR5_TLeadtek-GTX570_vga_T

Sve u svemu, čeka nas uzbudljivo poglavlje na PCAXE Forumu kada se zaljubljenici u AMD odnosno NVIDIA grafičke karte budu suprostavili jedni drugima sa rezultatima u 3D Markovima, igrama i sl…

Izvor: winwin.rs i Emmi.rs

 

Đ

Đorđe Kovačević

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar