| Vesti | Hardver | MSI priprema X58A-GD65 matičnu ploču
Hardver

MSI priprema X58A-GD65 matičnu ploču

msi

MSI je spreman sa svojom novom pristupačnom LGA1366 matičnom pločom koja će imati veliki broj opcija i „feature“-a, X58A-GD65. Pored velikog broja LGA1366 ploča, ovaj model je pozicioniran na relativno prihvatljivu sumu od 210$, sa obzirom da podržava USB 3.0 standard i SATA 6GB/s koristeći dodatni kontroler na samoj ploči.

msi

 

X58A-GD65 koristi 8-phase naponsku jedinicu sa high-C kondezatorima. MSI je iskoristio klasičan hladnjak preko naponske jedinice, samog čipseta i ICH10R southbridže kontrolera. Slotovi za ekspanziju uključuju tri PCI-Express x16 slota, gde su prvi i drugi vezani za čipset sa full-bandwith-om, dok je treći vezan za ICH10R, i on je x4 slot. Ostali slotovi uključuju dva PCI-E x1 slota, kao i jedan standardni PCI slot. Možda jedna od najvećih mana je podrška samo za ATI Crossfire-X Multi-GPU standard, ali sa obzirom na cenu ploče pomalo i očekiva potez kompanije.

 

msi_1

 

Od konekcija tu je šest SATA 3 Gb/s portova kroz southbridge, dva SATA 6 Gb/s porta kroz dodatni kontroler, dva eSATA porta, dva USB 3.0 porta, 4+6 USB 2.0 porta, 8-kanalni audio sa optičkim i koaksijalnim SPDIF konektorima, FireWire, kao i jedan gigabitni Ethernet konektor. Za entuzijaste, MSI će ugrađivati komponente koje se koriste u vojsci za napajanje kritičnih električnih kola, za aktivni phase-switching, a tu je i podrška za 6-core procesore „out-of-box-„, kao i za memoriju brzine DDR3 2133MHz.

 

 

Izvor : MSI

Komentarišite na forumu

 

Tagovi