| Vesti | Hardver | MSI predstavila GeForce RTX seriju
Hardver

MSI predstavila GeForce RTX seriju

MSI

MSI je predstavio svoju verziju NVIDIA GeForce RTX GPU-ova serije 20. Za novi NVIDIA GeForce RTX GPU iz kompanije navode, da je tu kako bi se probile nove granice za performanse.

Pokreće ih nova NVIDIA Turing grafička arhitektura i NVIDIA RTX platforma. Nove grafičke kartice ujedinjuju ray tracing u realnom vremenu, veštačku inteligenciju i programabilno senčenje.

Novi GPU-ovi su predstavljeni na specijalnom dvodnevnom događaju NVIDIA pod nazivom „GeForce Gaming Celebration“, u Kelnu, u Nemačkoj pre Gamescom 2018.

„Turing je NVIDIA-ina najvažnija inovacija u oblasti računarske grafike u više od jedne decenije“, izjavio je Justin Walker, direktor GeForce desktop-a u NVIDIA.

„To je ista sila koja pokreće inovacije koje cenimo u AIB partnerima kao što je MSI.“

U ponudi su novi vrhunski dizajn i trostruki ventilatori, a serija GAMING TRIO i DUKE će isporučiti najbolje performanse u klasi.

SEA HAWK je postala izuzetno popularna među igračima za pravljenje tečnog hlađenja i jednostavna je za instalirati, a i nema potrebe za umaranjem pri održavanju.

VENTUS u liniji nudi minimalistički dual ventilatorski dizajn, dok termički dizajn AERO izoluje protok vazduha koji se koristi tokom hlađenja grafičke karte i izbacuje ga iz sistema kroz zadnju stranu.

 

MSI 01

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…