| Vesti | Hardver | SteelSeries predstavio PUBG tematske periferije
Hardver

SteelSeries predstavio PUBG tematske periferije

Steelseries

SteelSeries je odlučio da u saradnji sa PLAYERUNKNOWN Battlegrounds predstavi ograničenu ediciju PUBG tematskih gejming periferija. Novi headset, tastatura, miš i podloga su dizajnirani uz eksluzivne slike koje su inspirisane popularnom battle royale igrom.

„Prilika da radimo sa PUBG timom, igračima i fanovima je bilo fenomenalno iskustvo“, rekao je Ehtisham Rabbani, direktor kompanije SteelSeries.

„Oduševljeni smo što smo doveli briljantni dizajn PUBG sveta na naše premijerne proizvode. Zajedno smo naoružavali igrače PUBG-a da pobede u bitkama.“

SteelSeries PUBG partnerstvo je najavljeno ranije tokom ove godine uz lansiranje PUBG QcK+ podloge za miš.

„Naši fanovi i igrači su neki od najperspektivnijih u gejming zajednici“, rekao je Changhan Kim, izvršni direktor PUBG Corp.

 

Steelseries 01

 

„Od samog početka smo znali da će SteelSeries biti naš savršeni partner za kreiranje ovih vrhunskih perifernih uređaja koji predstavljaju najbolje u gejmingu i predstaviti srce PUBG-a.“

Linija proizvoda, dostupna globalno u trećem kvartalu, uključuje PUBG izdanja Arctis 5 gejming slušalica, Apex M750 TKL gejming tastaturu, Rival 310 gejming miš i QcK+ podlogu za miš. Arctis linija prva dobija kompletan PUBG tretman uz Arctis 5 PUBG izdanje.

Na headband-u se nalazi PUBG logotip, dok „Winner, Winner, Chicken Dinner“ stoji napisano na zvučnim školjkama. Arctis 5 su USB, 7.1 surround slušalice sa Prism RGB osvetljenjem i SteelSeries ClearCast mikrofonom. Apex M750 TKL tastatura dizajnirana za e-sportiste kojima je potreban dodatni prostor za brzo i precizno kretanje miša.

Apex M750 TKL PUBG Edition karakterišu PUBG ikone umesto nekih tradicionalnih ključeva. WASD ključevi su zamenjeni srebrnim ključevima sa strelicama, ESC je zamenjen ikonicom PUBG kacige, a brojevi od jedan do pet zamenjeni su ikonicama oružja. M750 TKL i dalje zadržava RGB osvetljenje, trajni aluminijumski okvir i ekskluzivne QX2 linearne mehaničke prekidače.

 

Steelseries 02

 

Rival 310 je miš koji je napravljen za brzinu i tačnost kod first-person shooter-a zbog TrueMove3 senzora. Rival 310 PUBG Edition ima iste performanse, ali uz poseban dizajn. Dizajn sadrži logotip PUBG i Air Drop crate. Miš koristi dizajn dugmeta sa podeljenim okidačem i osvetljenje Prism RGB kompatibilno sa softverom SteelSeries Engine.

QcK + PUBG Edition poseduje artwork iz mapa Erangel i Miramar. Erangel mousepad je prvi put predstavljen kada je SteelSeries najavio partnerstvo sa PUGB ranije ove godine. QcK+ je dimenzija 450x400x4mm i napravljen je od površine bez trenja i ima gumenu podlogu.

 

Steelseries 03

 

Izvor: Steelseries

 

Komentarišite na forumu…