| Vesti | Hardver | Microsoft i Xbox predstavili Series X Mini frižider
Hardver Microsoft

Microsoft i Xbox predstavili Series X Mini frižider

Ono što je prvobitno bio svojevrsni meme od strane kompanije Microsoft je ipak postalo stvarnost. Naime, kompanija je obećala da će mini frižider biti konačno pušten u prodaju, pod uslovom da pobedi na Twitter takmičenju protiv kompanije Skittles u trci za najbolji brend na društvenoj mreži.

Fanovi su pomogli dosta u tome, stoga je Microsoft odlučio da ispuni svoje obećanje. Na kraju izložbe E3 2021 u nedelju, Microsoft je najavio da će prodavati „najsnažniji mini frižider na svetu“ ove predstojeće praznične sezone.

Sam meme oko frižidera datira od predstavljanja Xbox serije X u decembru 2019. Kada stoji u vertikalnom položaju, konzola je visoka i ima pravougaoni oblik. Osim toga, njegov disk drive bi mogao da na prvi pogled asocira na kvaku od vrata frižidera.

U trejleru koji je objavljen za Xbox mini frižider, možemo uočiti Xbox-ov logo u ćošku na spoljnoj strani, dok Xbox logo osvetljava unutrašnost zelenom bojom. Funkcionišući uz „Xbox Velocity Cooling Architecture“, frižider je stvarno malog formata i može da skladišti do deset limenki vašeg omiljenog pića.

Cena još uvek nije poznata.

 

Izvor: Xbox/Microsoft

 

Komentarišite na forumu…