| Vesti | Hardver | Najavljena Dagger Pro SFX 750W/850W napajanja iz FSP
Hardver FSP

Najavljena Dagger Pro SFX 750W/850W napajanja iz FSP

Iz kompanije FSP su najavili dva nova modela napajanja – u pitanju su DAGGER PRO 850 W i DAGGER PRO 750 W. DAGGER PRO napajanja su kompletno modularna i u skladu sa SFX 12 V V3.3 standardima. DAGGER PRO napajanja se mogu lako integrisati u bilo koje standardno ATX ili SFX kućište zahvaljujući adapteru koji se dobija u paketu.

DAGGER PRO 750 W/850 W je idealan za manje gejming rigove, računare za kreatore i radne stanice. Novi DAGGER PRO omogućava korisnicima da naprave Mini-ITX i kućište malog formata sa najnovijim vrhunskim hardverom za računare. Nudi mogućnosti pune snage dostupne kroz single +12V rail dizajn.

Obe jedinice dolaze s jednim kablom koji se deli da bi se obezbedila dva 4+4-pinska CPU kabla za napajanje, plus još dva kabla koja se razdvajaju da bi se obezbedila četiri 6+2-pinska PCI-Express kabla za napajanje. DAGGER PRO se može koristiti sa najzahtevnijim hardverom, uključujući procesore kao što su nova Intel K-serija i AMD procesori sa 16 jezgara.

Takođe je sposoban da napaja najnovije grafičke procesore NVIDIA RTX 30XX serije i grafičke karte AMD Radeon 6000 serije. DAGGER PRO serija koristi japanske E-Caps-e kako bi se osigurao dugotrajan i stabilan rad tokom perioda trajne velike potrošnje energije.

DAGGER PRO koristi puni DC-DC dizajn i koristi FSP-ov patentirani MIA IC kako bi pružio sveobuhvatan skup sigurnosnih karakteristika, istovremeno garantujući stabilne performanse i vrhunsku efikasnost napajanja. DAGGER PRO 750 W/850 W ima 80 Plus Gold sertifikat, osiguravajući da oba modela nude najbolju moguću energetsku efikasnost i nizak nivo buke.

Semi-fanless dizajn omogućava ventilatoru da ostane isključen kada je opterećen ispod 20%, što nudi tihe operacije pri laganim radovima. Veliki ventilator industrijske klase od 92 mm nudi nizak nivo buke i pruža odgovarajuće performanse hlađenja tokom igranja igara ili tokom zahtevnijih sesija u radu.

Kada se govori o kabliranju i skladištenju, bilo da je u pitanju moćni ATX gejming rig, ili Mini-ITX kućište, DAGGER PRO 750 W/850 W napajanje nudi modularno kabliranje kako bi se korisniku omogućilo korišćenje kablova koji su im potrebni, kao i dovoljno prostora unutar kućišta.

 

Izvor: FSP

 

Komentarišite na forumu…