| Vesti | Hardver | Logitech: uvećana preciznost uz MX ERGO
Hardver

Logitech: uvećana preciznost uz MX ERGO

MX Ergo

Poslednji model trackball miša je predstavljen pre oko deset godina, a Logitech je rešio da popuni tu prazninu uz novi MX ERGO miš koji je bežični trackball miš sa podesivim zglobom, preciznim praćenjem kao i mogućnošću povezivanja sa više uređaja.

Tim Logitech-a navodi da će se ovaj miš dopasti ljubiteljima trackball-a, udobnosti i preciznosti, kao i onima koji su željni alternative miševima i touchpad-ovima.

Brand direktor Logitech-a Anatoliy Polyanker je izjavio kako je MX ERGO njihov prvi prilagodljiv trackball miš koji udobnost podiže na viši nivo uz kvalitetan dizajn, kao i da je ideja vodilja potekla od korisnika koji su bili kreativni u načinima pri dostizanju udobnosti.

Miš MX ERGO poseduje podesivo postolje gde se može povećati ugao od 0 do 20 stepeni, a anatomski oblik daje potpuru šaci i prstima, dok mekana guma na površini osigurava udobno prijanjanje tokom korišćenja na duge staze.

Tu je i najnovija tehnologija praćenja koja nudi bržu i precizniju navigaciju uz mogućnost trenutnog menjanja brzine i tačnosti kursora za optimalnu kontrolu pritiska tastera.

Kada uključite precizni način rada, LED svetlo će zasvetleti i dati vam kontrolu pomoću kuglice za praćenje.

 

MX Ergo 01 T MX Ergo 02 T

 

Što se tiče trajanja MX ERGO, baterija uz koji dolazi je punjiva i traje do četiri meseca, naravno, u zavisnosti. Logitech Easy-Switch, kao i LogitechFlow su opcije koje su mogu preuzeti kao deo softvera Logitech Options, i uz koje funkcioniše MX ERGO.

 

MX Ergo 03 T MX Ergo 04 T

 

Možete jednostavno prebacivati sadržaj između dva računara samo jednim mišem, kopirati i nalepiti željeni sadržaj. Za uživanje u korišćenju Logitech MX ERGO potrebno je spremiti 109 evra.

 

MX Ergo 05

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

 

k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar