| Vesti | Hardver | Logitech predstavio TK820 tastaturu
Hardver

Logitech predstavio TK820 tastaturu

Logitech TK820

Kompanija Logitech je objavila da je danas svoju proizvodnu liniju obogatio bežičnom tastaturom Logitech Wireless All-in-One Keyboard TK820, sa ugrađenim touchpadom koji istovremeno omogućava olakšano kucanje i navigaciju.

Logitech Wireless All-in-One TK820 tastatura je ultra-tanka i zauzima manje mesta na stolu, jer se bežično povezuje sa računarom, a uz pomoć ugrađenog touchpada unapređuje navigaciju. Površina touchpada je znatno veća nego ona kod prenosnih računara, tako da se može usmeravati, zumirati i prevlačiti lagano i udobno. Touchpad podržava do 13 Windows 8 multi-touch pokreta uz instalaciju Logitech SetPoint softvera.

 

 

Uz atraktivan dizajn, tastatura pruža i vrhunsku udobnost pri kucanju. Sistem tastera pod nazivom „The Logitech PerfectStroke“ ravnomerno distribuira pritisak kucanja po površini tastera, tako da je svaki pritisak prsta tih i lagan, čak i se pogodi ivica. The Incurve tasteri su blago zaobljeni, da bi omogućile prstima da lakše klize po tastaturi, tako da se kucanje odvija nesmetano i udobno, koliko god da traje.

 

Logitech TK820 1

 

Uz Logitech Wireless All-in-One TK820 dolazi i minijaturni prijemnik Logitech Unifying, koji koristi naprednu vezu na frekvenciji od 2,4 GHz da bi pružio korisniku pouzdanost žične veze, uz sve pogodnosti bežične. Bežična konekcija je pouzdana, tako da se tastatura može postaviti u poziciju koja korisniku najviše odgovara.

 

Logitech TK820 2

 

Tastatura Logitech Wireless All-in-One TK820 biće dostupna u Evropi od septembra 2013. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99€.

 

Logitech TK820 3

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar