| Vesti | Hardver | Logitech predstavio nadograđen G502 gejming miš
Hardver

Logitech predstavio nadograđen G502 gejming miš

Logitech

Iz Logitech G nam stiže Logitech G502 HERO Gaming Mouse, nadograđena verzija G502 Gaming Mouse.

Istog je oblika poput originalnog miša, ali G502 HERO ispod haube nosi najnoviju tehnologiju iz Logitech-a poput HERO (High Efficiency Rated Optical) 16K optičkog senzora koji nudi najbolje moguće performanse i preciznost.

Pored toga, u paketu nam dolazi i LIGHTSYNC RGB tehnologija, 11 programabilnih tastera, pet opcionalnih težina, kao i pleteni kabl.

„Originalni G502 je omiljen među korisnicima, ali smo od lansiranja miša razvili neverovatnu tehnologiju senzora“, naveo je Ujesh Desai, viši podpredsednik i generalni direktor Logitech Gaming.

„Implementiranjem HERO 16K na G502 samo smo ga učinili boljim, i mislimo da će ga ljudi zavoleti.“

Na tacni je i novo sočivo i ažurirani algoritam praćenja, dok je HERO 16K senzor u stanju da pređe 400 IPS i isporuči oko 16.000 DPI tracking-a. Prema čelnicima, Logitech G502 HERO je napravljen kako bi se prilagodio različitim stilovima igranja.

Miš ima 11 tastera, programabilnih preko Logitech Gaming Software-a, za prilagođavanje komandi i makroa, podesivi sistem težina i dual-mode hyper scroll.

Osvetljenje može biti personalizovano uz približno 16,8 miliona boja korišćenjem Logitech G LIGHTSYNC RGB tehnologije. Ugrađena memorija čuva do pet profila. Logitech G502 HERO je fokusiran i na udobnost, uz teksturne gumene tastere sa strane i pleteni kabl za optimalne performanse tokom dugih igračkih sesija.

Nadograđeni mehanički prekidač miša, razvijen u saradnji sa Omron-om, pruža najbolje moguće performanse i dugotrajnost. Logitech G502 HERO gejming miš bi trebao da se nađe u prodaji u oktobru, po preporučenoj maloprodajnoj ceni od oko 80 dolara.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu…