| Vesti | Hardver | MSI najavio nove P65 notebook-ove
Hardver

MSI najavio nove P65 notebook-ove

P65

Iz kompanije MSI dolaze novi P65 notebook-ovi koji su namenjeni specijalno za bilo koga ko se bavi kreiranjem sadržaja, kao i profesionalce.

U pitanju je sistem uz nadograđen dizajn, high-end specifikacije, displej sa tankim bezelom, i baterijom koja je kreirana da traje što duže.

P65 će biti prikazan široj javnosti na štandu MSI tokom IFA 2018 festivala.

„P65 nudi sve što kreatoru sadržaja ili biznis profesionalcu treba kako bi radio brzo i efikasno. Kreatori su konstantno u pokretu i potrebna im je snaga desktopa u form factoru koji bi mogli da sa lakoćom prenose“ – navodi se u saopštenju.

„Uz moćan procesor i dedicated grafiku, P65 daje korisnicima više nego dovoljno resursa kako bi editovali raw HD video ili 4K video, kreirali motion grafiku, i preletali kroz komplikovane tabele u pokretu.“

P65 takođe poseduje kompletan paket portova poput SD čitača karti, USB Type-C, USB Type-A, HDMI, micro-DisplayPort, kao i ethernet džek. 15-inčni ekran poseduje MSI-jevu True Color 2.0 tehnologiju, a svaki panel je prošao kroz brojne fabričke procese kalibracije. IPS-level, 4.9mm-tarski panel sa tankim bezelom je namenjen onima kojima je potrebna najbolja moguća preciznost boja tokom obrade fotografija ili video materijala.

 

P65 01 T P65 02 T P65 03 T

 

P65 nudi ispod haube Intel-ovu najnoviju osmu generaciju Core i7 procesora i NVIDIA GeForce GTX 1070 Max-Q GPU. Kako ne bi došlo do pregrevanja tokom intenzivnih igračkih sesija, P65 je opremljen sa MSI-jevim Cooler Boost Trinity-jem. P65 teži svega 1.8 kg, i debeo je oko 1.75 cm, i poseduje 82Whr bateriju koja može koristiti korisnicima do devet sati korišćenja.

P65 koristi Windows Hello Certified senzor za otisak prsta radi poboljšanih mera bezbednosti, a tu je i Windows Cortana podrška.

 

Izvor: MSI

 

Komentarišite na forumu…