| Vesti | Hardver | Logitech predstavio MX VERTICAL miš
Hardver

Logitech predstavio MX VERTICAL miš

Logitech

Stigao je novi ergonomski miš iz kompanije Logitech, a za svoj MX VERTICAL miš navode da je u pitanju najnapredniji miš koji kombinuje tačno proračunat ergonomski dizajn sa performansama Logitech-ove high-end/vodeće MX serije.

MX VERTICAL je dizajniran da smanji pritisak na podlakticu i zglob, dok je njegov vertikalni ugao od 57 stepeni optimizovan za ergonomski položaj bez uskraćivanja na produktivnosti.

„Znamo da mnogi korisnici računara doživljavaju neugodnost ili bol u šaci ili podlaktici“, rekla je Delphine Donne-Crock, generalni direktor za kreativnost i produktivnost iz kompanije Logitech.

„Kako bismo rešili ovo, kreirali smo naš najnapredniji ergonomski miš, MX VERTICAL, dizajniran za inovativno prirodno rukovanje. Jedinstveni ugao je optimiziran za ergonomski položaj i smanjuje pritisak na zglob i podlakticu.

Uz MX VERTICAL, možete maksimalno povećati vašu produktivnost uz komfort.“

 

 

MX VERTICAL je projektovan za prirodan položaj ruke, uz vertikalni ugao od 57 stepeni kako bi se smanjila aktivnost mišića za do 10 procenata u poređenju sa standardnim mišem bez gubitka ukupnih performansi. Forma za komfort je dizajnirana tako da odgovara različitim oblicima i veličinama ruku, dok teksturna gumena površina i odmaralište za palac osiguravaju čvrsto i prirodno prijanjanje. MX VERTICAL nudi 4.000 DPI senzor, koji pomaže pri smanjenju zamora ruku.

Prekidač brzine kursora vam omogućava da odmah prilagodite brzinu i tačnost DPI kursora pritiskom na dugme. Takođe se ne morate brinuti o tome da će miš ostati bez baterije, jer kako tvrde čelnici kompanije, kada je potpuno napunjena, baterija traje do četiri meseca, a da jedno minutno punjenje nudi do tri sata upotrebe.

Uz Logitech Easy-Switch i Logitech Flow, možete lako prebacivati između dva računara pomoću MX VERTICAL, pa čak i kopirati i zalepiti sadržaj, slike i dokumente između njih. MX VERTICAL iznosi oko 99,99 dolara, a očekuje se da bude dostupan u odabranim maloprodajnim objektima u septembru.

 

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu…

Tagovi
k

kocka

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar