| Vesti | Hardver | Logitech predstavio G900 Chaos Spectrum
Hardver

Logitech predstavio G900 Chaos Spectrum

Logitech G900 Chaos Spectrum

Kompanija Logitech je najavila, prema njihovim rečima, njihovog najboljeg miša do sada – Logitech G900 Chaos Spectrum. Novi bežični G900 miš ima optički senzor, dizajn namenjen za dešnjake i levoruke, prilagodljivo osvetljenje, mehaničke tastere, kao i laganu konstrukciju za udobnost tokom dugotrajnog igranja.

Uz povratnu reakciju od jedne milisekunde i visoko „optimizovanu“ 2,4GHz bežičnu vezu, Logitech G900 Chaos Spectrum nadmašuje sve druge bežične i žičane miševe. Zahvaljujući delom i eskluzivnoj tehnologiji koja funkcioniše po principu satnog mehanizma značajno se smanjuje potrošnja energije tako da igrači mogu da igraju 32 sata u kontinuitetu uz jedno punjenje (odnosno 24 sata sa originalnim podešavanjima za osvetljenje). Kad miš ostane bez baterije neprimetno se prebacuje iz bežičnog u žičani način rada, a punjenje traje svega dva sata.

Logitech G900 Chaos Spectrum dolazi sa optičkim senzorom koji je prihvaćen i potvrđen od strane profesionalaca kao najbolji gejming senzor na tržištu. PMW3366 precizno prevodi svaki pokret ruke u odgovarajuću aktivnost na ekranu, čak i pri visokoj osetljivosti. Ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000 sa zero-senzorom ubrzanja i filtriranja, i time pruža izuzetnu tačnost praćenja i doslednost u povratnim reakcijama pri bilo kojoj brzini.

 

Logitech G900 Chaos Spectrum 1

 

Logitech G900 Chaos Spectrum omogućava korisniku da konfiguriše miša prema sopstvenim željama. Koristeći magnetnu navlaku za tastere, miš se može prilagoditi i za dešnjake i za levoruke. Izrađen je kako bi mogao nesmetano stati u svaki dlan i udoban je za dugotrajno korišćenje. Sa Logitech Gaming Softverom se može prilagoditi osvetljenje i boje prema načinu igre, sistemu računara ili uslovima u prostoriji birajući boju iz palete od 16,8 miliona boja.

 

Logitech G900 Chaos Spectrum 2 T Logitech G900 Chaos Spectrum 3 T Logitech G900 Chaos Spectrum 4 T

 

Tasteri na Logitech G900 Chaos Spectrum mišu su projektovani tako da se ostvaruju brže i preciznije akcije u igri. Ovo utiče na smanjenje vremena reakcije između tastera i prekidača, a ujedno smanjuje silu koja je potrebna za klik što dovodi do bržih reakcija. Rezultat toga je brza, precizna i pouzdana izvedba u igri. Svi delovi Logitech G900 Chaos Spectrum miša su optimizovani za smanjenje mase, bez narušavanja njegove stabilnosti. Konstrukcija miša je detaljno analizirana i optimizovana kako bi se izbegla nepotrebna težina u izradi miša. Ovaj bežični gejming miš ima masu od svega 107 grama, udoban je za korišćenje i osigurava brze povratne reakcije u igri.

 

 

Logitech G900 Chaos Spectrum se očekuje u Evropi početkom aprila po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 179 evra.

 

Izvor: Logitech

 

Komentarišite na forumu

Ivan Vujić

Software, storage, network etc editor @ AXE
Database migration @ RC ETF

Dodaj komentar

Kliknite ovde da biste poslali komentar