| Vesti | Hardver | Logitech predstavio postolje sa zvučnicima za kompaktne prenosive računare
Hardver

Logitech predstavio postolje sa zvučnicima za kompaktne prenosive računare

logitech

BEOGRAD – 07. oktobar, 2010 – Kompanija Logitech predstavila je Logitech Speaker Lapdesk N550, udobno postolje koje pretvara kompaktni prenosivi računar u pokretni kućni bioskop. Sledbenik popularnog modela Logitech Speaker Lapdesk N700, koji je dizajniran za prenosive računare veličine do 16 inča, Logitech Speaker Lapdesk N550 omogućava bogat, stereo zvuk i udobnost svima koji koriste računare veličine do 14,1 inča.

 

 

Logitech-Speaker-Lapdesk-N550_intro

 

Logitech-Speaker-Lapdesk-N550_T„Logitech Speaker Lapdesk N550 rešava dva problema na koja se korisnici prenosivih računara najčešće žale, a to su slab kvalitet zvuka i preveliko zagrevanje računara. Korišćenje ovog proizvoda značajno poboljšava rad sa prenosivim računarima i rešava ove probleme.“ – rekao je Denis Pavillard, potpredsednik marketinga za dodatke za prenosive računare u kompaniji Logitech.

Logitech Speaker Lapdesk N550 koristi precizno postavljene integrisane stereo zvučnike sa obe strane prenosivog računara i daju bogat i pun stereo zvuk. Četvoroslojna zaštita od toplote, kombinovana sa mekanom propusnom tkaninom, pomaže da prenosivi računar udobno stoji tokom korišćenja. Nagnuta baza postolja Logitech Speaker Lapdesk N550 podiže ekran prenosnog računara zbog udobnijeg položaja, a poseduje i podmetače koji omogućavaju stabilnost računaru.

Najnovije postolje kompanije Logitech takođe je lako za upotrebu. Nije potrebna instalacija softvera, dovoljno je povezati postolje sa USB priključkom na prenosnom računaru da bi zvučnici radili.

 

Cena i dostupnost

Logitech Speaker Lapdesk N550 se očekuje u Evropi u januaru po predloženoj maloprodajnoj ceni od 49,99 evra.

 

Komentarišite na forumu