| Vesti | Hardver | Logitech kupio Blue Microphones
Hardver

Logitech kupio Blue Microphones

Logitech

Blue Microphones je vremenom postao pogodan izbor i poznato ime za podcast-ere, stream-ere, kao i ostale kreatore sadržaja.

Logitech, dobro poznato ime za kompjuterske periferije i mobilne periferije, je odlučio da napravi korak dalje uz kupovinu Blue Microphones-a, za oko 117 miliona dolara.

Obe kompanije kreiraju headset-ove, ali adicija mikrofona na Logitech-ove setove kamera je po čelnicima kompanije pogodan izbor.

Naime, Logitech-ov CEO, Bracken Darrell, navodi: „Logitech-ova kupovina Blue Microphones će ubrzati naš ulazak na rastuće tržište i nudiće nam drugi način da pomognemo ljudima da ožive ono što ih inspiriše (od muzike do blogovanja).

Pridruživanje Blue-u je novi način rasta brenda – uz dodatne sinergije vezane za naše postojeće gejming, PC webcam i audio kategorije. To je uzbudljivo!“

CEO Blue-a John Mayer navodi: „Ovako stoje stvari – svi u Blue-u će nastaviti da stvaraju kul stvari za profesionalne muzičare, igrače, podkastere, YouTubere i strimere, a Logitech će nam pomoći da osvojimo svet. Ovo je divno partnerstvo prepuno mogućnosti. Kao i obično, obećanja su da će sve biti dobro, sve bolje i bolje, ali moraćemo da sačekamo i vidimo da li će svi proizvodi koji su uključeni da nastave da održavaju kvalitet za kupce (kao i slušaoce i gledaoce)“

 

 

Izvor: Logitech / Blue

 

Komentarišite na forumu…