| Vesti | Hardver | LG je najavio izdavanje tri nova proizvoda koji podržavaju tehnologiju trodimenzionalnog prikaza slike
Hardver

LG je najavio izdavanje tri nova proizvoda koji podržavaju tehnologiju trodimenzionalnog prikaza slike

lg

Radi se o prenosnom računaru LG R590 3D, monitoru W63D i projektoru CF3D s podrškom za 3D prikaz. Laptop poseduje ekran  veličine 15,6 inča, a pokreće ga procesor Intel Core i7 i grafička kartica Nvidia GeForce GT335M sa sopstvenih 1GB video memorije. Uz laptop se isporučuju i odgovarajuće naočare za gledanje 3D slike, a već tokom jula će biti dostupni u Koreji dok se u ostatku svijeta očekuje nešto kasnije.

lg_1

 

LG-ov monitor W63D prvenstveno je razvijen za ljubitelje računarskih igara. Odlikuje ga dinamički kontrast od 70.000:1 i frekvencija osvežavanja od 120Hz, a tu je i poseban režim rada za igre. Prodaja monitora W63D već je započela na tržištima širom sveta.

 

lg_2

 

Projektor CF3D je prema tvrdnjama iz LG-a jedini projektor na svijetu koji projektuje sliku visoke rezolucije kroz jedan objektiv. Odlikuje ga jačina svetline 3D prikaza od 1.250 ANSI lumena (2.500 ANSI u 2D projekciji) te kontrast od 7.000:1, a isporučuje se i sa šest polazirajućih naočara.

 

lg_3

 

 

 

Izvor: LG

Komentarišite na forumu