| Vesti | Hardver | Lenovo najavljuje nove skladišne sisteme za preduzeća
Hardver

Lenovo najavljuje nove skladišne sisteme za preduzeća

Lenovo Storage

Kompanija Lenovo je predstavila dva nova SAN modela – Lenovo Storage S2200 i S3200. Kreirani da budu jednostavni, brzi, prilagodljivi i dostupni, ovi modeli sa mnogo opcija se lako integrišu u bilo koje mrežno okruženje. Ovi sistemi služe kao podrška tokom zahtevnih operacija u procesu poslovanja preduzeća, dok neosetno i ekonomično pokreću tranzitni period ka fleš tehnologiji.

Visok stepen porasta količine podataka, IT budžeti koji stagniraju ili se smanjuju, kao i ograničeni IT resursi i nedostatak ekspertize kada je u pitanju skladištenje, otežavaju kompanijama da se izbore sa sve većim zahtevima okruženja. Kompanija Lenovo je pronašla rešenje za ovaj problem, tako što je napravila nove modele skladišnih sistema koji pružaju naprednu funkcionalnost uz pristupačnu cenu. 

Lenovo Storage S2200 i S3200 omogućuju kompanijama jednostavnije rukovanje podacima u različite svrhe, od osnovnih mrežnih usluga i upravljanja podacima koje zahteva visok IOP, do sprovođenja video nadzora i prenošenja opterećenja koje zahteva visok protok. Ovi skladišni sistemi imaju dvostruke i pojedinačne upravljače na 2U-12 i 24 konfiguracijama diska. S2200 podržava do 96 diskova, dok S3200 podržava i do 192 diska, kako bi lako bio povećan kapacitet za skladištenje. Kod modela S2200 i S3200 je i povezivanje jednostavno. Podržavaju Fibre Channel, iSCSI i SAS, dok S3200 podržava multi-protokolarnu konekciju koja može da funkcioniše sa Fibre Channel i iSCSI u isto vreme. Ova kombinacija fleksibilnosti i prilagodljivosti čini da integracija u bilo koje okruženje bude veoma jednostavna.

 

Lenovo Storage 1 T

 

Lenovo Storage S2200 i S3200 pruža inovativno i inteligentno rangiranje u realnom vremenu, koje podatke kojima se često pristupa automatski prebacuje na brže diskove svakih pet sekundi, čime u velikoj meri poboljšava učinak skladišnih sistema. Sa hibridnom konfiguracijom i inteligentnim rangiranjem u realnom vremenu, Lenovo Storage S3200 može da ostvari učinak kao i fleš sistemi za skladištenje (AFA) sa brzinom do 120,000 IOPS-a, po mnogo pristupačnijoj ceni.

 

Lenovo Storage 2 T

 

Svaki S2200 i S3200 model je opremljen sa SAN sistemom za upravljanje. Ovaj intuitivni grafički korisnički interfejs (GUI) nudi različite napredne karakteristike. Pored ogromne snage, zamenljivih ventilatora i diskova, kompanija Lenovo je napravila ove sisteme kako bi bili dostupni praktično svima. Lenovo S2200 i S3200 SAN sistemi će se naći na svetskom tržištu tokom prve polovine juna 2015.

 

Izvor: Lenovo

 

Komentarišite na forumu