| Vesti | Hardver | Eipix najavljuje Danse Macabre: Thin Ice Collector’s Edition
Hardver

Eipix najavljuje Danse Macabre: Thin Ice Collector’s Edition

Eipix Danse Macabre

Kompanija Eipix je najavila novu igru u Danse Macabre seriji, pod nazivom Danse Macabre: Thin Ice Collector’s Edition, koja će uskoro biti dostupna. U Eipixu su inače bili veoma vredni, pa su izbacili dve nove igre u jednoj nedelji – Final Cut: Fame Fatale Collector’s Edition i Off the Record: The Liberty Stone Collector’s Edition.

Nova Danse Macabre: Thin Ice igra je misterija sa ubistvom, smeštena u takmičarski svet umetničkog klizanja. Poziva Vas menadžer poznate klizačice Ruth Fisher da istražite pretnje koje je ona dobila od nepoznatog progonitelja, a čim stignete u živopisni gradić prekriven snegom i u predivni Ice Hotel, bićete uvučeni u vrtlog slave, šoubiznisa, ljubavi, strasti, osvete i naposletku, ubistva. 

 

Eipix Danse Macabre 1

 

Ova potraga će Vas odvesti od luksuznih hotela do napuštenih pozorišta i udaljenih brvnara. U svakom slučaju, budite spremni da hodate „po tankom ledu“ u ovoj priči o starim rivalstvima, gde je osveta jelo koje se služi hladno.

 

 

U Eipixu se nadaju da će se svima svideti ova jedinstvena igra sa zanimljivom pričom i još zanimljivijim zagonetkama, smeštena u hladne zimske predele.

 

Izvor: Eipix

 

Komentarišite na forumu